Kemal Batmaz kimdir? Darbeyi Öksüz'le birlikte yönettiği belirlendi

Kemal Batmaz kimdir? Darbeyi Öksüz'le birlikte yönettiği belirlendi
Kemal Batmaz kimdir? Darbeyi Öksüz'le birlikte yönettiği belirlendi. Kemal Batmaz kimdir, Kemal Batmaz nereli, Kemal Batmaz hakkında bilinmeyenler, Kemal Batmaz darbeyi yönettiği belirlendi.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ soruşturması kapsamında, Kaynak Kağıt AŞ'nin eski Genel Müdürü Kemal Batmaz'ın, Adil Öksüz ile darbeyi yöneten isimler arasında olduğunu belirledi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 15 Temmuz'daki darbe girişiminin hazırlık toplantılarının yapıldığı evleri kiralayan ve Adil Öksüz ile birlikte mart ve haziran 2016'da ABD'ye giden 12 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarttı. Şüphelilerden 6'sı gözaltına alındı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında, 15 Temmuz gecesi Akıncı Üssü'nde olduğu gerekçesiyle tutuklanan Kaynak Kağıt AŞ'nin eski Genel Müdürü Kemal Batmaz'ın, 11 Temmuz'da Adil Öksüz ile birlikte ABD'ye gittiğini, iki gün sonra yine Öksüz ile Türkiye'ye döndüğünü ve darbeyi yöneten isimler arasında olduğunu belirledi. Öksüz ve Batmaz'ın Akıncı Üssü ve Atatürk Havalimanı'ndaki görüntüleri ortaya çıktı.

KEMAL BATMAZ KİM?

İşte Google'a Kemal Batmaz kimdir yazıldığında çıkan Vikipedi sonucu:
 
Kemal Batmaz
Tam adı Kemal C. Batmaz
Doğum tarihi 1 Eylül 1954 (62 yaşında)
Doğum yeri İstanbul, Türkiye

 
Kemal C. Batmaz (d. 1 Eylül 1954, İstanbul), Türk eski millî futbolcu, teknik direktör. Bursaspor ve Beşiktaş'ın eski futbolcularındandır.
 
1970'li ve 1980li yillarda Bursaspor ve Beşiktaş'da ve Üsküdar Anadolu da forma giymiştir.
 
19 kez millî takımlara çağrılan Kemal Batmaz, 5 kez Türkiye U-18, 3 kez Türkiye U-21, 9 kez de Türkiye A Millî forması olmak üzere toplam 17 kez millî formayı giymiştır.
 
1990'ların başından beri Türkiye profesyonel futbol liglerinde yardımcı antrenörlük ve teknik direktörlük yapan bir futbol adamıdır.ayrıca ümit millî takım antrenörlüğü de yapmıştır millî takımlar marmara sorumluluğu ve altyapı kordınatörlükleride yapmıştır, Bursaspor'a yakınlığıyla bilinir. 1998-99 sezonunda teknik direktör Sakıp Özberk ile yollarını ayıran Bursaspor'un üç hafta teknik direktörlüğünü yapmıştır. Son olarak 2006-07 sezonunda Bursa Merinosspor'u çalistırıştır.

Ancak bahsedilen Kemal Batmaz'ın spor camiasında yer alan söz konusu Kemal Batmaz olup olmadığı henüz netlik kazanmadı.