HÜDA PAR Van İl Başkanı hurdacılar sitesini ziyaret etti

HÜDA PAR Van İl Başkanı hurdacılar sitesini ziyaret etti
HÜDA PAR Van İl Başkanı ve beraberindeki heyet, esnaf ziyaretinde bulunarak, esnafın sorun ve sıkıntılarını dinledi. 

HÜDA PAR Van İl Başkanı Rasim Sayğın, Başkan Yardımcısı Faruk Tasan ve beraberindekiler Van Hurdacılar Sitesi’ni ziyaret ederek, esnafın sorun, sıkıntı ve taleplerini dinledi. Esnaf ziyaretleri çerçevesinde Vanlı esnafın sorunlarını dinleyen HÜDA PAR İl Teşkilatı, esnafın sorunlarını kamuoyuyla paylaşmaya devam ediyor. Heyet, Van Esnaf Sanayi Kooperatifler (VESKOB) Başkanı Ömer Doğan’ı ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Doğan, esnaf olarak yaşadıkları sıkıntıları anlattı.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bunan İl Başkanı Av. Rasim Sayğın, yapmış oldukları ziyaretlerin verimli geçtiğini dile getirdi. Samimi bir ortamda gerçekleşen esnaf ziyaretlerinin ardından HÜDA PAR İl Teşkilatı, siteden ayrıldı.

Öte yandan haftalık esnaf ziyaretleri kapsamına HÜDA PAR İpekyolu İlçe Teşkilatı da bir ziyaret gerçekleştirdi. Kültür Sarayı civarından yer alan esnaf ziyaretleriyle ilgili açıklamalarda bunan HÜDA PAR İpekyolu Teşkilatı Yetkilisi Yavuz Oktuay, esnafın kültür kavşağının miting yeri olarak, kullanmasından rahatsız olduğunu dile getirdi.
Oktuay, “HÜDA PAR İpekyolu Teşkilatı olarak haftalık esnaf ziyaretleri kapsamında Kültür Sarayı civarında yer alan esnafı ziyaret ettik. Esnafımız yapılan ziyaretlerde memnuniyetini dile getiriyor. Sorun, sıkıntı ve taleplerine kulak verdiğimiz esnafımız son zamanlarda iş yapamamaktan şikâyetçidir. Civar esnafımız, Musa Anter Parkı’nın bulunduğu meydanın miting alanı olarak kullanılmasından rahatsız olduklarını, geçtiğimiz günlerde yapılan eylemde de işlerinin kesata uğrattığını söylüyor” dedi.