Diş İmplantı Hastanesi Farkını Yaşayın

Diş İmplantı Hastanesi Farkını Yaşayın

Diş implantı hastanesi diş sağlığına önem vererek hastalarının sağlıklı dişlere sahip olması için hizmet veriyor. Diş sağlığı alanındaki gelişmeleri takip ederek hastalarına en iyi diş tedavisini uygulamaya çalışıyor. Bunun içinde başarılı hekim kadroları ile hizmet veriyor. Diş hekimleri her geçen gün kendilerini yenileyerek hastalar için iyi hizmeti vermeye çalışıyor. Kendilerini geliştirmek amacıyla çeşitli çalışmalara ve konferanslara katılıyorlar.

Diş İmplant Hastanesi Tedavileri

Diş hastanesi olarak diş sağlığı alanında gerekli görülen tedavi yöntemlerini hastalar için uyguluyorlar. Bu sayede hastaların diş sağlıklarına kavuşmalarını sağlıyorlar. Bu amaçla çeşitli tedavileri uzman kadroları eşliğinde gerçekleştiriyorlar.

 Diş implantı hastanesinin gerçekleştirdiği tedaviler şunlardır;

· Çocuk diş tedavileri

· İmplant diş tedavileri

· Zirkonyum diş tedavileri

· Ortodonti tedavileri

· Diş beyazlatma tedavileri

· Porselen diş tedavileri

· Protez diş tedavileri

· Kanal tedavileri

Hastane bu hizmetlerin tamamını hastaların sağlığını göz önünde bulundurarak uzman hekimleri aracılığıyla en iyi şekilde gerçekleştiriyor.

Zirkonyum Diş Tedavileri

Hastane olarak   tedavilerini en iyi şekilde yapmak için çalışıyorlar. Zirkonyum diş tedavisi diş kaplamalarında zirkonyum adı verilen beyaz alaşımın kullanılması işlemidir.

Tamamen sağlıklı olan bu madde ile hastane hekimleri tarafından yapılan kaplama sonrası dişler hem estetik görünüme kavuşuyor hem de hastalar tarafından kaliteli kullanım sağlıyor. Ayrıca diş kaplamalarında metal kullanılmadığı ve diş etleriyle uyumlu bir madde olduğu için kesinlikle yara ve morarma görülmüyor.

Kullanılan maddenin kendine has olan özelliği sayesinde zirkonyum kaplamalarında zaman içinde çay veya kahveden dolayı dişlerde sararma durumları görülmüyor. Ayrıca bu tedavi ile yapılan dişler uzun yıllar sağlıklı bir şekilde kullanılabiliyor.

Çocuk Diş Tedavileri

Diş implant hastanesi olarak çocukların dişlerinin belirli aralıklara muayene edilmesi hizmetini veriyorlar. Özellikle küçük çocuklarda takibin önemi büyük oluyor. Bu takipler sırasında fark edilen rahatsızlara erken yaşlarda müdahale ederek diş kaybının önüne geçiyorlar. Çocuklarda özellikle yaygın olarak görülen diş çürümesine karşı önlem alıyorlar ve uygun tedaviyi uyguluyorlar. Bunun içinde   hastanesi olarak ailelerin çocuklarını diş kontrollerine 6 ayda bir getirmelerini istiyorlar.

İmplant Diş Tedavileri

İmplant diş tedavileri günümüzde en fazla tercih edilen tedavi türleri arasında yer alıyor. implant diş hastanesi olarak da bu tedaviyi en iyi şekilde yapıyorlar. İmplant ile eksik dişlerin yerine yapay diş kökü yerleştirmesi yaparak kişilerin diş sahibi olmalarını ve dişleri kaliteli bir şekilde kullanmalarını sağlıyorlar.

Özelikle vidalı implant tedavi hizmeti veriyorlar. Diğer tedavilerde olduğu gibi implant diş tedavisinde de alanında uzman olan hekimler tarafından tedaviyi gerçekleştiriyorlar. Ancak bu tedavi her hasta için uygulanamıyor. Bu tedaviyi uygulamak için kişinin çene kemiğinin uygun olması gerekiyor.

Aynı zamanda diş etleri sağlıklı olan hastalara uygulanıyor. Bunun için hastanenin uzman ekipleri hastada implant uygulamasına başlamadan önce kişinin çene kemiği ve diş etleri incelemesini yapıyorlar. Sonuç olumlu çıkarsa implant diş tedavisini yapıyorlar.