Cumhurbaşkanı Erdoğan Gölbaşı'nda halka sesleniyor webden canlı izle!

Cumhurbaşkanı  Erdoğan Gölbaşı'nda halka sesleniyor webden canlı izle!
Cumhurbaşkanı Erdoğan Gölbaşı'nda halka sesleniyor webden canlı izle!Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara Gölbaşı'da halka hitap ediyor.Mitingi canlı olarak izleyebilirsiniz.
 Cumhurbaşkanı  Erdoğan Gölbaşı'nda halka sesleniyor webden canlı izle!Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan  Ankara Gölbaşı'da halka hitap ediyor.Mitingi canlı olarak izleyebilirsiniz.

Manisa’yı ziyaret ederek halka hitaben bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7 Haziran seçimlerine değinerek, “Kandan beslenenlere, kafatası milliyetçilerine, bugüne kadar bir şey üretemeyenlere gereken cevabı Manisa'nın vereceğine inanıyorum” dedi.


 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Sevgili Manisalılar, değerli kardeşlerim; sizleri en kalbi duygularımla, hasretle, muhabbetle selamlıyorum” diye başladığı konuşmasında, “Buradan Manisa’nın tüm ilçelerindeki, mahallelerindeki kardeşlerime sevgilerimi yolluyorum. Sözlerimin hemen başında, Soma’da 13 Mayıs 2014 tarihinde meydana gelen elim kazada hayatını kaybeden 301 madenci kardeşimize bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Rabbim, ülkemizi ve milletimizi bu tür felaketlerden korusun diyorum” dedi.



Manisa’nın; birliğin, beraberliğin ve kardeşliğin kıymetini en iyi bilen şehirlerden biri olduğunu kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Aynı şekilde, tarımın, sanayinin ve ticaretin şehri Manisa, istikrarın ve güvenin kıymetini de çok iyi bilir” dedi.



“TÜRKİYE İÇİN HİÇBİR HEDEFLERİ, HAYALLERİ, PROJELERİ OLMAYANLAR BİR ARAYA GELDİLER”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında, “Türkiye için hiçbir hedefleri, hayalleri, projeleri olmayanlar bir araya geldiler, eski Türkiye koalisyonu kurdular. Bu koalisyonda kim var? Ana muhalefet partisi var. Ben, Başbakanlığım döneminde olduğu gibi, bugün de, ana muhalefetin başındaki zatın yalanlarını, yanlışlarını, iftiralarını düzeltmekten, adeta yoruldum. Şimdi bu seçimlerde de çıktı, birtakım vaatlerle emekliyi, çalışanı, öğrenciyi kandırmaya çalışıyor. Öğrencilere üniversite harcını kaldırma sözü veriyor. Hâlbuki biz 3 yıl önce, Başbakanlığım döneminde zaten bu harçları kaldırdık. Böyle göz göre göre yalan olur mu? CHP’ye gönül veren kardeşlerime söylüyorum. Bu yalancıların peşinden kopun. Bu ülkede yapılanlardan bu kadar bîhaber olanların peşinden gidecek misiniz? İşsizlere yılda 1 milyon istihdam sözü veriyor. Geçen yıl gerçekleşen yeni istihdam sayısı 1 milyon 350 bin. Bunlar Türkiye’nin gerçeklerinden bîhaber. Önce ‘Bana 4 yıl verin işsizliği ortadan kaldırayım’ diyordu. Sonra ‘2035’te işsizliği yüzde 5’e düşüreceğim’ demeye başladı. Bu yüzde 5 dediği rakam da bizim 2023 hedefimiz zaten. Ey Kılıçdaroğlu, biz senin 4 senede işsizliği sıfırlayacağım dediğine mi, yoksa 2035’e mi inanacağız? Et ve Balık Kurumu’nu, Et ve Süt Kurumu’na dönüştüreceğim diyor. 2013 yılında biz onu zaten yaptık. Haberi yok. Şimdi de ‘Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki klozet kapakları altın’ demeye başladı. TRT’de canlı yayında hodri meydan dedim. Bir tane altın klozet kapağı bulabilirsen ben Cumhurbaşkanlığını bırakacağım. Ama bulamazsan sen CHP’nin başından ayrılmaya var mısın? Gidemez. Çünkü o koltuğa kasetle geldi. Zaten orada da yalan söylemişti. Baykal’la görüştü, çıkışta aday değilim dedi. Bir gün sonra adaylığını açıkladı. Dünyada en nefret edilmesi gereken şey yalan ve yalancıdır. Peygamberimize birçok şey soruluyor, yalan sorulunca Efendimiz ayağa fırlıyor ve asla diyor. Yalan bu kadar beterdir” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında, “Türkiye’de yaşayan, bu ülkenin, bu milletin gerçeklerini bilen birisi nasıl bu kadar yalanı, yanlışı arka arkaya sıralar diye düşünüyordu ki… Mesele çözüldü. Meğer bu Kılıçdaroğlu, Türkiye’ye bakmak yerine gitmiş Yunanistan’a bakmış, oradaki bir partinin söylediklerinin aynısını kopyalamış. Biliyorsunuz kendisi bir önceki Yunanistan Başbakanı için de “Dayan Yorgo, biz iktidara geliyoruz” demişti; ama Yorgo’nun siyasi ömrü buna yetmemişti. Ülkeyi büyütmeden, geliştirmeden, kalkındırmadan, zenginleştirmeden herkese bol keseden dağıtmaya kalkarsanız, sonunda yeniden IMF’den borç dilenen ülkelerden birine çıkarsınız” dedi.