CANLI Cumhurbaşkanı Erdoğan İskenderun'da konuşuyor webden canlı izle!

CANLI Cumhurbaşkanı Erdoğan İskenderun'da konuşuyor webden canlı izle!
CANLI Cumhurbaşkanı Erdoğan İskenderun'da konuşuyor webden canlı izle!Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İskenderun'da halka hitap edecek.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İskenderun mitingi saat 17:00'da başlayacak.Mitingi naklen izleyebilirsiniz.
 Cumhurbaşkanı Erdoğan İskenderun'da konuşuyor webden canlı izle!Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İskenderun'da halka hitap edecek.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İskenderun mitingi saat 17:00'da başlayacak.Mitingi naklen izleyebilirsiniz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kars'ta toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun 'Et Balık Kurumu' vaadine yanıt verdi. Erdoğan, "Et Balık Kurumu’nu et süt kurumuna döndüreceğiz dedi. Bu kurumun adı 2013 yılında et ve süt kurumu olarak başbakanlığım döneminde değişti zaten. Görev alanını da buna göre yeniden düzenledik" dedi.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bu vatan üzerinde operasyon, ameliyat düşünenler karşılarında bizi bulur. Karşılarında silahlı kuvvetlerimizi, emniyet teşkilatımızı bulurlar. Hepsinde öte bu milleti bulurlar" dedi.  

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Cumhurbaşkanı Karslılarla buluşuyor” programı kapsamında vatandaşlara hitap etti.Konuşmasına, 'Dedemin şehit olduğu topraklara Sarıkamış’a selamlarımı iletiyorum' diye başlayan Erdoğan, "17 Mart’ta Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ve Gürcistan Cumhurbaşkanı Giorgi Margvelaşvili ile buradaydık. TANAP’ın temelini attık. Haydar Aliyev Meslek ve Anadolu lisesi ve toplu açılış törenini yaptık. Hasbihal etmek için hasret gidermek için bugün buradayız. Her fırsatta Kars’a geliyoruz. Kars bu milletin en zor şartlarda nasıl yeni bir başlangıç yapacağının şahidiydi. Sarıkamış ruhunu anlamayan, Kars’ı da anlamaz. Yeni Türkiye’yi de anlayamaz" dedi.

Erdoğan şunları söyledi: "Bosna Hersek’e gidin, Kosova’ya, Arnavutluğa, Makedenyo’ya, Türkmenistan’a, Kazakistan’a, Azerbaycan’a, Moğalistan’a gidin bizi göreceksiniz. Bu milletin gönül dünyası bu kadar genişken Türk diyerek, Kürt diyerek, Laz diyerek, Çerkez diyerek yeniden bizi bölmeye çalışanlar var. Halbuki biz ne diyoruz, Rabia... Rabia…Tek millet, 78 milyon hepsi tektir.  İki parti var biri siyasi Kürtçülük, diğeri siyasi Türkçülük yapıyor. 7 Haziranda bunlara bir ders verin. Çünkü bunlar bizi bölüyorlar. Ayrımcılıklarına fırsat vermeyelim. Farkımız bu. Tek bayrak. Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak eğer uğurunda ölen varsa vatandır" dedi.

Son günlerde terör örgütünü arkasına alan bir partinin sembolik Türk bayrağı getirdiğini belirten Erdoğan, "Böyle saçmalık olur mu. Bunlarla bizi aldatacaklarını sanıyorlar. İşte 7 Haziran bunun için ayrı bir fırsat. Artık fazla bir şey kalmadı. Pazar günü sandığa gidiyoruz. Tek vatan. 780 bin kilometre kare tek vatan. Bu vatan üzerinde operasyon ameliyat düşünenler karşılarında bizi bulur. Karşılarında silahlı kuvvetlerimizi, emniyet teşkilatımızı bulurlar. Hepsinde öte bu milleti bulurlar. Tek devlet. Bizim Türkiye Cumhuriyetinden başka devletimiz var mı. Paralel devlet çıkmış. Bölücü örgütün desteklediği parti ile iş tutmuşlar. 1999 yılında bu zat ABD’ya kaçtı gitti. Güya hoca efendi. Niye ABD’ye gittin, Mekke’ye gitseydin, Medine’ye gitseydin. Niye ABD. Üst akıl ast akıl. Yönetilme meselesi. Yönetenler var. Onlar istediği için orada. Şimdi küçük imamlar da kaçıyor. Bunların imamları var ya. İmam mihrabı bırakıp da kaçar mı. Bunlarınki kaçıyor. Aldandık. Bu milleti kimseye böldürmeyiz. Bu bayrağı asla yere düşürmeyiz. Bu vatanın üzerinde kimseye operasyon yaptırmayız. Devletimizi parçalamaya niyetlenenlere asla müsaade etmeyiz. Çanakkale, Sarıkamış, Kurtuluş savaşının bize bıraktığı emanetlere ihanet etmiş oluruz" diye konuştu
 
Paralel yapının, Suriye'ye yardım götüren Tırlara operasyon yaptığını belirten Erdoğan, "Biz şehitlerimizin aziz hatırasına sahip çıkarak bu hainlerin yakasına yapıştık. Adalet önüne çıkmalarını sağladık. Türkmen kardeşlerimiz bize teşekkür ediyor. Siz bize sahip çıkmasaydınız halimiz nice olurdu diyorlar. Suriye Türkmen meclisinin eski başkanı, Türkiye'nin yardımı olmasaydı bir milyon şehit vereceklerini söylüyor. MHP'nin genel başkanı çıkmış paralel yapının bu ihaneti üzerinden bizleri suçlamaya kalkışıyor. Pensilvanyanın milliyetçisi, Kandil'in milliyetçisi. Biz bir tek bu milletin milletin milliyetçisiyiz. Bu milletin milliyetçisi olmadığın sürece sana kimse itibar etmeyecek. Anamuhalefet partisi lideri, Esed’in, Kandil'in ağzıyla konuşuyor. Biz Türkmenlere yardım ederken, onlar bunları katleden Esed ile hatıra fotoğrafı çektiriyorlar. Bu ülkenin çıkarları için çalışanı öğrenene kadar bu millet sana itibar etmeyecek, bunu da bilesin. Dün buradaydı. Ne yaptınız, gönderdiniz. Burada ne dedi. Et ve balık kurumunun adının adını değiştireceğini söyledi. Et balık kurumu et ve süt kurumu olacak. 2013 yılında et ve süt kurumu olarak başbakanlığım döneminde değişti zaten. Görev alanını da buna göre yeniden düzenledik. Resmi gazetedeki yayınlanan şu, özellikle kararı özellikle burada göstereyim istedim ki sizi nasıl aldatma gayretine giriyorlar bilesiniz. Bunun yanlışlarını düzeltmekten bıktık. Et kombinası kuracağız diyor Kars'a. 2015 yılında kombina inşaatına başlanacak. Günlük 750 büyükbaş hayvan kesimi yapabilecek kombina için kararlar alındı ihaleye çıkılıyor. Bitmedi son günlerde ne dedi. Cumhurbaşkanlığı sarayında altın kaplama klozetler var. Eğer cumhurbaşkanlığı sarayında altın klozet varsa gel gör ben hemen cumhurbaşkanlığını bırakacağım. Ama yoksa sen bunu ispat edemezsen CHP’nin başına bela olmaktan çekilecek misin. Bunun yalanlarını düzeltmekten biz bıktık. Bu kaset genel başkanıdır. Yapılmış olan yapılmakta olan işleri inkar ediyor yapacağım diye ortaya çıkıyorsun. Herkesi kör alemi sersemi sanırsın. Haberin olsun Dün Kars nasıl güldüyse Türkiye sana gülüyor. Yaşadığı ülkeye bu kadar yabancı bir siyasetçiye devlet teslim edilir mi? SSK’yı teslim etmişler. İflas eder hale getirmiş, ondan sonra gönderdiler. SSK’yı batırdı" dedi.