CANLI Cumhurbaşkanı Erdoğan Bingöl'de konuşuyor webden izle!

CANLI Cumhurbaşkanı Erdoğan Bingöl'de konuşuyor webden izle!
CANLI Cumhurbaşkanı Erdoğan Bingöl'de konuşuyor webden izle!Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bingöl'de halka hitap edecek.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bingöl mitingi saat 14:00'da başlayacak.Mitingi naklen izleyebilirsiniz.
 CANLI Cumhurbaşkanı Erdoğan Bingöl'de konuşuyor webden izle!Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bingöl'de halka hitap edecek.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bingöl mitingi saat 14:00'da başlayacak.Mitingi naklen izleyebilirsiniz.

Show TV’de yayınlanan ‘Cumhurbaşkanı ile Gündem Özel” programına konuk olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘müdahale olmazsa HDP barajı geçer’ söylemlerinin hatırlatılması üzerine, “Bunlar yenilgiye erken bahane uydurmaya çalışıyorlar. Herhalde kendilerine göre yaptıkları anketlerde onu görüyorlar ve şimdiden bahaneyi uyduruyorlar” dedi.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda gerçekleşen ve canlı yayınlanan programda Cumhurbaşkanı Erdoğan, Melih Altınok’un gündeme ilişkin sorularını cevapladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Millî İstihbarat Teşkilatı tırlarına ait olduğu iddia edilen görüntüler yayınlandı Cumhuriyet gazetesinde. Bunun ardından bir tartışma başladı, siz de bu tartışmaya müdahil oldunuz. Bu yayını yapan gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar hakkında suç duyurusunda bulundunuz. Bu sürece müdahil olmanızın nedeni ne?” şeklimdeki soruya cevaben MİT’in devletin şu anda en özel teşkilatı olduğunu ve bu teşkilatın gerek ulusal bazda, gerekse uluslararası bazda hassas görevleri olduğunu ifade etti.

“MİT TIRLARI İLE İLGİLİ TEZVİRATIN ARKASINDA PARALEL YAPI VAR”

Bu görevleri yerine getirirken kimler nereye kadar buraya müdahale edebilir, bunların da hepsi kanunlarla belirlendiğini hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu tür bir şeyde, Başbakan’ın her şeyden önce, Müsteşara herhangi bir müdahale falan olacağı zaman bundan haberinin olması lazım, izninin olması lazım. Bu olayla ilgili olarak MİT araçları olduğu halde, bunlara müdahale etme yetkisi yok. Böyle bir yetki olmadığı halde, burada MİT'in bu tırlarına bir müdahale söz konusu olmuştur. Bunun ardından uluslararası alanda bir tezvirat, Türkiye’ye yönelik bir karalama kampanyası var. Peki bunun arkasında kim var? Baktığımız zaman burada bir defa yine bir üst aklın olduğuna inanıyorum. Üst aklın kullandığı kim? Bu da paralel yapı” diye konuştu Burada da devreye “Paralel yapının” girdiğine işaret ederek, “Neticesinde bakın şu anda hepsi dökülmeye başladı. Bunlar konuşuldu. O günlerde bunlar gazetelerde, televizyonlarda yer aldı. Peki şimdi, tekrar seçimin son haftasına girerken ismini zikrettiğiniz gazete ve o ismini zikrettiğiniz şahıs ki geçmişini biliyorsunuz malum takımlarından birisidir, şu anda bunu gündeme getirmesinin tek sebebi, tekrar ülkeye zarar vermek, bir tezvirat, böyle bir kampanya. Kaldı ki bu yargıda şu anda. Yargı süreci devam ediyor. O savcılar, hakim vesaire bunlar hepsi yargılanıyor. Askerler yargılanıyor. Bununla ilgili olarak subay, astsubay bazı tutuklu olanlar var. Böyle bir sürecin içerisinde sen kalkıyorsun, böyle bir başlık atıyorsun. Böyle bir başlığı atman bile bana göre hem ülkeye bir ihanettir hem de bunun nereye gideceği konusunda sen bu kararı neye göre veriyorsun? Paralel yapının dediği istikamette bunu kullanıyor” değerlendirmesinde bulundu.