CANLI CHP Kütahya mitingini kesintisiz webden izle!Kılıçdaroğlu Kütahya'da konuşuyor

CANLI CHP Kütahya mitingini kesintisiz webden izle!Kılıçdaroğlu Kütahya'da konuşuyor
CANLI CHP Kütahya mitingini kesintisiz webden izle!Kılıçdaroğlu Kütahya'da konuşuyor..CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Kütahya'da düzenlenen mitingde saat 14:00'da halka hitap edecek.
 CANLI CHP Kütahya mitingini kesintisiz webden izle!Kılıçdaroğlu Kütahya'da..CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Kütahya'da düzenlenen mitingde saat 14:00'da halka hitap edecek.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu Aydın’da,  "8 Haziran, esnafın, çiftçinin, sanayicinin, emeklinin, herkesin kazandığı ama hortumcuların kaybettiği bir tarih, Türkiye'nin yeni bir başlangıcı olmalıdır"dedi

-"-"Ben, sizin gibi yaşayan birisiyim. Yoksulluğun, açlığın ne olduğunu biliyorum. Bir evde akşam tencere kaynamıyorsa evdeki kadının nasıl ıstırap çektiğini çok iyi bilirim. Ankara'da oturan beyler, Samsun'da açlıktan ölen Kübra bebeği unuttular, ben unutmadım. Konya'da kışın bir gecekonduda cam kırık olduğu için zatürreden ölen Ayaz bebeği unuttular ama ben unutmadım. Çünkü ben sizden biriyim. Onlar kendilerine saray yaptılar, benim saray merakım yok. Koruma ordusu kurdular, benim öyle bir orduya ihtiyacım yok. Halkıma güveniyorum. 17 milyon yoksulun yoksulluk sorununu çözeceğim. 4 yıllık yetki verin, yoksulluğu tarihe gömeceğim. Ne derlerse desinler, hiçbir ailenin geliri 720 liranın altında olmayacak. Hiçbir çocuk, yatağa aç girmeyecek."

-"Onlar kendilerine saray yaptılar, benim saray merakım yok. Koruma ordusu kurdular, benim öyle bir orduya ihtiyacım yok. Halkıma güveniyorum"

-"Davutoğlu, Erdoğan için, Kılıçdaroğlu, halk için çalışır"

- "Ülkede kaynak var, para da var. Eksik olan, halkı düşünen siyaset" diyen Kılçdaroğlu "(Neden CHP'ye oy vereceğiz) derlerse şunu söyleyin. (13 yıldır iktidardalar, 13 yıl içinde işsizliği, yoksulluğu bitiremediler, yanlış dış politika sonucu 2 milyon Suriyelimiz oldu, 2 Trakya büyüklüğünde alanı çiftçi ekmiyor, emekli perişan oldu. Kılıçdaroğlu, 'Sadece 4 yıllık yetki istiyor tüm sorunları çözeceğim' diyor) deyin. Derse ki 'Kılıçdaroğlu, bunu nasıl yapacak?' Deyin ki Kılıçdaroğlu Aydın Meydanı'nda (sözüm söz, sabahın 6'sında oğluma telefon edip 'oğlum paraları sıfırla demeyeceğim. Benim bakanlarımın hiçbirisi birilerinin önüne yatmayacak, genel müdürlerimizin evlerinde ayakkabı kutularında dolarlar olmayacak. Bu sözü veriyor Kılıçdaroğlu) deyin" diye konuştu.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte kürsüye yürürlerken dakikalarca alkışlandılar.