CANLI CHP ESKİŞEHİR mitingini kesintisiz internetten izle!Kılçıçdaroğlu Eskişehir'de konuşuyor

CANLI CHP ESKİŞEHİR mitingini kesintisiz internetten izle!Kılçıçdaroğlu Eskişehir'de konuşuyor
CANLI CHP ESKİŞEHİR mitingini kesintisiz internetten izle!Kılçıçdaroğlu Eskişehir'de konuşuyor..CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin Eskişehir'de düzenlediği dev mitingde saat 15:00'da halka hitap edecek.
 CANLI CHP ESKİŞEHİR mitingini kesintisiz internetten izle!Kılçıçdaroğlu Eskişehir'de..CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin Eskişehir'de  düzenlediği dev mitingde saat 15:00'da halka hitap edecek.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Papa’yı örnek göstererek Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’e önce Mercedes ardından özel uçak tahsis edileceğini açıklamasına tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu, “Papa'yı niye örnek gösteriyor, sevgili Peygamberimizi niye göstermiyor” dedi. Çankırı, Ereğli ve İzmir mitinglerinde konuşan Kılıçdaroğlu, özetle şunları söyledi:

ÇİFTLİĞİNE ÇİFTLİK KATTI

"13 yılda Çankırı'ya ne yaptılar? 3 bin 500 aile sosyal yardım alıyor, 6 bin aile de başvurmuş sosyal yardım almak için. Tarım ve hayvancılık bu bölgede çok önemli. Bittiğini ben de biliyorum. Size ne verdiler Allah aşkına. O zaman hepimiz şapkamızı önümüze koyacağız ve düşüneceğiz. Onlara iktidar, milletvekili verdiniz. Çiftliğine çiftlik kattılar. Hükümetlerin asıl varlık nedeni yoksulluğu, işsizliği bitirmek, refah içinde bir toplum yaratmak. İktidar bunun için olunur. Onlar iktidarı ceplerini doldurmak için düşünüyorlar, biz iktidarı halk için düşünüyoruz.


HER TÜRLÜ DÜMENİ YAPIYOR

Ankara'da oturan beylerin çocukları hiçbir sınava girmeden, doğrudan devlet memuru oluyorlar. Bu gerçeği bile bile hâlâ Çankırı 'Biz artık uyandık, biz artık harama, yalana ortak olmak istemiyoruz' diyecek mi? Her türlü dümeni yapıyorlar. İsraf var, ben söylemiyorum, onlar, vicdanı olan bazıları söylüyor. İsraf haram mı? Hepimiz biliyoruz. Bütün mütedeyyin vatandaşlarıma sesleniyorum: 'Kılıçdaroğlu şunu yasaklayacak bunu yasaklayacak diye.' Hiç kimse endişe etmesin. Kılıçdaroğlu insan dostudur, insanı sever yüreğinde insan sevgisi vardır.