Bu sorunun cevabını bilene altın verecekler!

Bu sorunun cevabını bilene altın verecekler!
İpsala Belediyesi'nin başlattığı kampanyayla, iki mahalleyi birbirine bağlayan basamakların sayısını bilen üç talihliye altın hediye edilecek.

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Avrupa'dan Türkiye'ye giriş yapan yerli ve yabancı turistlerin ilk olarak İpsala ile karşılaştığını söyledi.



İlçenin stratejik ve önemli bir konuma sahip olduğunu belirten Kerman, şunları kaydetti:

"Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemizin kalkınması ve vatandaşlarımızın rahatı için birçok çalışma yaptık. Bu çalışmalardan bir tanesi de son zamanlarda hayata geçirdiğimiz basamak kampanyasıdır. Bozkurt Mahallesi ve Bayrambey Mahallesi arasındaki yaklaşık 250 metrelik araziden yaz, kış, yağmur çamur demeden üniversite öğrencilerimiz, vatandaşlarımız yürüyerek geçiyordu. İki mahalle arasındaki arazide bulunan kestirme yolu kullanan vatandaşlarımızın rahatı için bu yola merdivenler inşa ettik. Merdivenler iki mahalleyi birbirine bağlıyor ve sayısı da oldukça fazla. Vatandaşlarımıza sunacağımız bu hizmetin açılışını bir kampanyayla hayata geçirmek istedik. Merdiven sayısını bilen üç vatandaşımıza çekilişle çeyrek altın vereceğiz. Kampanyamıza Türkiye'de yaşayan tüm vatandaşlarımız katılabilir."

Kerman, kampanyaya katılmak isteyen vatandaşların 30 Temmuz'a kadar İpsala Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne müracaat etmesi gerektiğini belirtti.