Başbakan Binali Yıldırım'dan Gaziantep talimatı

Başbakan Binali Yıldırım'dan Gaziantep talimatı
Başbakan Binali Yıldırım, Gaziantep'teki terör saldırısının ardından Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül ve il milletvekillerinin Gaziantep'e gitmesi talimatını verdi.​
Yeni Şafak'ın haberine göre; Başbakan Binali Yıldırım, Gaziantep'te gerçekleşen terör saldırısının ardından İçişleri Bakanı Efkan Ala ve Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'dan kapsamlı bilgi aldı.

Yıldırım, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül ve il milletvekillerinin Gaziantep'e gitmesi talimatını verdi.

GAZİANTEP'TE TERÖR SALDIRISI

Gaziantep'in Şahinbey ilçesine bağlı Akdere Mahallesi'ndeki bir düğün salonunda saat 23.00 sıralarında bombalı saldırı gerçekleşti.

Saldırının ardından bölgeye çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen ekipler, yaralıları kentteki hastanelere kaldırdı.

Polis ekipleri ise, olay yerinde toplanan vatandaşların dağılması için uyarılarda bulundu.

GAZİANTEP VALİSİ: YARALILAR VAR

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, kent merkezindeki bir düğünde bir terör saldırısı meydana geldiğini, yaralananlar olduğunu bildirdi.

Vali Yerlikaya, "Terör örgütleri tarafından Akdere Mahallesi'nde bulunan bir düğün salonunda menfur bir saldırıda bulunulmuştur. Yaralılara ilk müdahale olay yerine gelen 112 ekiplerince yapılmıştır. Sağlık personelleri göreve çağrılmıştır. Olayın detayları belli oldukça açıklama yapılacaktır" dedi.