Bahçeli: Erdoğan'ı tercih edeceğimiz bilinmeli!

Bahçeli: Erdoğan'ı tercih edeceğimiz bilinmeli!
Grubunda konuşan Bahçeli, 'hayır'cı cepheye açık bir mesaj verdi.
Bahçeli, "Eğer Perinçek ve Erdoğan arasında tercih yapma hakkımız olursa, Sayın Erdoğan'ı tercih edeceğimizi herkes bilmeli" dedi.
İşte Bahçeli'nin o ifadeleri:

"BİR TERCİH HAKKIMIZ OLACAKSA..."

"48 yılımızın hiçbir diliminde olmamak şöyle dursun, en ağır hakaret ve saldırılarla üzerimize gelenler, sanki hidayete ermiş gibi, Milliyetçi-Ülkücü Hareket'in ne yapacağını haykırmaktadır. Anayasa değişikliğine evet diyoruz ya, sıkıntıları, açmazları, ağrı ve sancıları bundandır. Buradan söylüyorum, bu vesileyle herkese açık açık duyuruyorum; eğer Doğu Perinçek ve hayırcı yoldaşlarıyla Recep Tayyip Erdoğan arasında bir tercih hakkımız olursa, kesinlikle ve istisnasız Sayın Erdoğan'ı tercih edeceğimizi herkes bilmeli ve kafasına sokmalıdır."

"PKK HAYIR DİYORMUŞ(!)"


"Diyoruz ki devlet, millet, cumhuriyet görüşümüz evet. Biz şahsa değil, sistemin bakiliğine evet diyoruz. Biz bir partiye, ideolojiye, bir kesim ve düşünceye değil Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş ve kurtuluş yıllarının anısına ve adına evet diyoruz. Evet dedik, Çanakkale'de doğrulduk; yine evet deyip Ankara'dan geleceğe koşacağız... PKK hayır diyormuş, varsın desin, bunu kendilerini Türk milliyetçisi sanan, yine toplanıp tooplanıp dağılan, tutunacak demir parmaklıklar arayan, aslında dalından kopmuş, kurumuş yaprak gibi savrulan zavallılar düşünsün."