AK Parti Gaziantep mitingini kesintisiz webden izle!Davutoğlu Antep'te

AK Parti Gaziantep mitingini kesintisiz webden izle!Davutoğlu Antep'te
AK Parti Gaziantep mitingini kesintisiz webden izle!Davutoğlu Antep'te..Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu Gaziantep'te olacak.Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu Gaziantep'te düzenlenen mitingde halka hitap ediyor.
 AK Parti Gaziantep mitingini kesintisiz webden izle!Davutoğlu Antep'te..Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu Gaziantep'te olacak.Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu Gaziantep'te düzenlenen mitingde halka hitap ediyor.

Ak Parti Gaziantep mitingi saat 17:00'da başlayacak ve kanallardan naklen yayınlanacak.Mitingi habervan.com'dan izleyebilirsiniz.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Son reklam filmimizde millet geliyor derken, Türkler, Kürtler, Sünniler, Aleviler geliyor demiyoruz. Millet geliyor. Doğu Anadolu’dan, İç Anadolu’dan, Karadeniz’den geliyor." dedi.

Kanal 7 ve Ülke TV ortak yayınında soruları yanıtlayan Davutoğlu, çok sayıda miting yapması nedeniyle yorulup yorulmadığı şeklinde soruya, “Yorulmadım. Ben yorgunluğun biyolojik değil, psikolojik olduğuna inanırım. Eğer psikolojiniz kuvvetliyse ve bedeninize hükmediyorsanız, o yorgunluğu aşabilirsiniz” diye yanıt verdi.

Davutoğlu, miting alanlarıyla ilgili olarak, “Oraya çıktığınızda muhataplarınızda bir enerji varsa, siz de tabiri caizse şarj oluyorsunuz.  Aşk, yorgunluğu unutturuyor. İşin sırrı bu” diye konuştu.

“Bu seçimlerin şifresi, teması nedir?” şeklindeki soru üzerine de Davutoğlu, bunun kendisi için “yığınak” kavramı olduğunu söyledi.

“Askeri bir mücadele yürütüyor değiliz ama 12 yıllık bir birikimimiz var, bu birikimin devamı için biz bir yığınak yapıyoruz” ifadesini kullanan Davutoğlu, şunları söyledi:

“12 yıllık birikimi devam ettirip Türkiye’nin kalkınması için bütün gücümüzle tahkim ediyoruz kendi tarafımızı ama daha önemlisi, seçimi bir anlamda birinin bakış tarzıyla değerlendirmek gerekirse,
önümüzdeki 4 yıl seçimsiz geçeceği için AK Parti'den kurtulmak isteyenler yığınaklarının tümünü, tabiri caizse, tüm mermilerini bu seçime sakladılar.”

AK Parti’nin iktidara geldiği günden bu yana kazandığı seçim mücadelelerini hatırlatan Davutoğlu, muhalefetin, "Bu seçimi de kaybedersek bunları bir daha durdurma şansı yok. Yığınağımızın tümünü buraya yapalım. Bunu kaybedersek 4 yıl seçim olmadığı dönemde AK Parti bu başarı grafiğini sürdürürse onu durdurmak artık imkansızlaşır” düşüncesiyle telaşa kapıldığını ifade etti.

Cumhurbaşkanlığı seçimi, yerel seçim ve genel seçimin 2019'da birlikte yapılacağını anlatan Davutoğlu, “İstikrar için çok uygun bir tarih. 3 seçim birden olacağı için başarılı bir 4 yıldan sonra biz üçünü birden geçebiliriz” diye konuştu.

Gezi olayları ile 17-25 Aralık operasyonlarının, Cumhurbaşkanlığı seçimi ile yerel seçimleri etkilemek amacıyla yapıldığını anlatan Davutoğlu, şunları söyledi:

“Mahalli seçimlerde sendeletmek için kullandılar. Dikkat ederseniz mahalli seçimde özellikle paralel yapı ve onun unsurları şunu söyledi, ‘Bu mahalli seçim, genel seçim değil ki. AK Parti’ye sadece bir mesaj verelim.Yanlış yolda olduklarını görsünler.’ Milleti kandırmak için kullandıkları dil buydu. Cumhurbaşkanlığı seçiminde çatı adayla bir araya gelirsek ne yaparızı denediler. Ama HDP bunun dışında kaldı. Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra da yığınaklarını şu kötü senaryoya yaptılar, AK Parti lider değiştiriyor. Kurucu genel başkan cumhurbaşkanı oluyor, yeni bir lider, genel başkan geliyor. Dolayısıyla AK Parti kendi içinde kaynar. Davutoğlu hocalıktan gelme, acaba şunu yapabilir mi, bunu yapabilir mi? Bu yorumlar hep bana geldi. Mitinglerde nasıl davranır. Bir sürü senaryo. Bunlar da aşılınca, geriye bir tek şey kaldı. Bu seçime bütün yığınağı yüklemek."