Gevaş Belediyesinden karla mücadele

Gevaş Belediyesinden karla mücadele
Gevaş'ta son bir haftadır yoğun kar yağışının olduğu ve yer yer 1,5 metreyi bulan kar kalınlığına rağmen karla mücade aralıksız devam ediyor.

Gevaş Belediye Başkanlığından yapılan açıklamada "Son yılların en çetin kışını yaşadığımız Gevaş ilçemizde son bir haftadır yoğun kar yağışının olduğu ve yer yer 1,5 metreyi bulan kar kalınlığının Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer’in riyasetinde 7/24 saat vardiyalı bir sistemle durmaksızın halkımızın mağduriyet yaşamaması adına büyük bir işlevle , şevkle mücadele edilip başta saygıdeğer Gevaş halkının takdirini toplayıp il ve ilçelerde örnek teşkil edilerek büyük bir beğeni ve takdir elde edilmiştir. Kıt imkanlara rağmen büyük bir başarı ve değişim rehavetini açan Gevaş Belediye Başkanı  Murat Sezer halkın içtenlikli sevgisini tüm samimiyetiyle içtenliklere yer edinmiştir...

Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer : "ilçemizde yaklaşık bir haftadır aralıksız yoğun kar  yağışı var. Ekiplerimiz gece gündüz tatil demeden aralıksız bir şekilde kimseyi mağdur etmeden özverili bir çalışma sergiliyoruz. İlçemizde tüm yollarımız açıktır. Kapalı yolumuz bulunmamaktadır. Tüm ekiplerine sonsuz teşekkür ediyorum. -19 derecelerde dahi durmadik çalışmaya devam ettik. Bizi ayakta tutan ise halkın memnuniyeti, teşekkürü ve dua si oldu. Durmayacağız çalışmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.