“Deli Emin Bisiklet ve Doğa Şenliği” Festivali bugün başlıyor

“Deli Emin Bisiklet ve Doğa Şenliği” Festivali bugün başlıyor
Gevaş Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve ismini, Yılmaz Erdoğan'ın ilçede çektiği “Deli Emin” filminden alan “Deli Emin Bisiklet ve Doğa Şenliği”nin 2.'si bugün yapılacak. Gevaş ilçesinin tanıtımını amaçlayan festival kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

- Artos Dağı tırmanışı ile başlayacak olan festival kapsamında protokol konuşmaları, profesyonel bisiklet gruplarının da katılacağı iki ayrı parkurda bisiklet turu, yamaç paraşütü gösterisi, fotoğraf çekimleri ve Gevaş Meydanında konser düzenlenecek.

“Dünyaya biraz delice bakmak isteyenleri” de festivale katılmaya davet eden Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan, “İkincisini gerçekleştireceğimiz festivalimizden herkesin çok keyif alacağını umut ediyorum. Bu nedenle bisikletini al da gel diyorum. Tüm Gevaş'ın güzel bir gün geçireceğine inanıyorum. Bu festivalde doğanın güzelliğini, Gevaş'ın güzelliklerini ön plana çıkarıyoruz ve aynı zamanda insanların stres atarak güzel bir gün geçirmelerini sağlıyoruz. Tüm herkesi festivalimize katılmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABER: M.Selim KURT

KAYNAK: PRESTİJ GAZETESİ