Bakan Yardımcısı Çiftçi'den Gevaş’a ziyaret

Bakan Yardımcısı Çiftçi'den Gevaş’a ziyaret
Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftçi, PKK mensupları tarafından roketatarlı saldırının gerçekleştirildiği Van’ın Gevaş ilçesini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

İlçe Kaymakamı İshak Çınar ile birlikte Emniyet Amişrliği'ne geçen Çiftçi, saldırya uğrayan binadan incelemelerde bulundu.

Konu ile ilgili konuşan Bakan Yardımcısı Fatih Çiftçi, saldırıyı lanetlediklerini ifade ederek, en büyük tesellilerinin can kaybının yaşanmaması olduğunu söyledi. Tüm Gevaş halkına geçmiş olsun dileklerinde bulunan Çiftçi, "İftara birkaç dakika kala tüm halk meydanda huzurlu bir şekilde iftarlarını açmak için ezanı beklerken birileri yine düğmeye basıyor. Halkımızın huzur ve refahını yok etmeye çalışanları Gevaş asla unutmayacaktır. Tüm halkımıza ve güvenlik güçlerimize geçmiş olsun temennilerinde bulunuyorum. Ayrıca bu da terör örgütlerinin Gevaş’ı hedef almalarının en büyük sebeplerinden biridir. Her seçimde olduğu gibi 16 Nisan halk oylamasında da Gevaş ilçemiz büyük bir farkla ‘evet’ dediğini biliyoruz. Bunu sindiremeyen kesimler var” dedi.