Kitap getirene konser bedava

Kitap getirene konser bedava
Van’ın Erciş Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen konserde ünlü sanatçı Ünal Zorer sahne alırken, bilet yerine davetlilerin getirdiği kitaplar ise köy okullarına gönderilecek. 

Erciş Kaymakamlığı Ferhat Kurtoğlu Çok Amaçlı Salonunda gerçekleşen konserde, Erciş’in yetiştirmiş olduğu sanatçılardan Ünal Zorer sahne aldı. İlçedeki köy okullarına destek amacıyla düzenlen konserde, vatandaşların köy okullarına gönderilmek üzere getirdiği 7-12 yaş çocuk kitapları da oluşturulan kitap kumbarasına atıldı. Büyük bir sorumluluk örneği göstererek yanlarında getirdikleri çocuk kitaplarını kitap kumbarasına atan vatandaşlar, etkinliğin önemine vurgu yaparken, sanatçı Ünal Zorer’in konserini de büyük bir coşku ile izlediler. 

Birbirinden güzel türküleri ile hemşehrilerini halayla coşturan Ünal Zorer ise, belirlenecek bir köy okunla ait kütüphanenin tüm kitap ihtiyacını kendisinin karşılayacağı sözünü verdi.

Konsere Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Şirin Yaşar, İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erol Şimşek ile çok sayıda vatandaş iştirak etti. Konserde, ayrıca mahalli sanatçı Sena Çelik de sahne aldı.