Kaymakam Mehmetbeyoğlu’ndan güvenlik güçlerine yeni yıl ziyareti

Kaymakam Mehmetbeyoğlu’ndan güvenlik güçlerine yeni yıl ziyareti
Van’ın Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu, yılbaşı gecesi ilçe genelinde asayiş ve trafik uygulaması yapan güvenlik güçlerini ziyaret etti

Güvenlik güçlerine ve seyir halindeki vatandaşlarımıza tatlı ikram eden  Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Nuri MEHMETBEYOĞLU , yeni yılın sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi temennilerinde bulundu.

 Karayolu'nda uygulama noktasında uygulama yapan ekipleri ziyaret eden MEHMETBEYOĞLU, "yılbaşı gecesi ilçemizde gerekli güvenlik tedbirlerinin alınması vatandaşlarımızın güvenli huzur içerisinde yeni yıla girmesi için kolluk görevlilerimiz emniyet ve jandarma sahada hem trafik hem asayiş uygulamaları yapıyor. Bizde bu anlamda görevini yerine getiren arkadaşları ziyaret ettik. Hem yeni yıllarını kutladık, hem de onlara tatlı ikram ederek, motivasyonlarını yüksek tutmaya çalıştık. Bu vesileyle hepsinin de yeni, yılını kutlamış olduk. Herkesin yeni yılını kutluyorum. Yeni yılın ülkemize milletimize ve devletimize tüm islam alemine hayırlar ve barış getirmesini diliyorum" dedi.