Erciş'te 30 adet V plaka minibüs hattı için ihale yapıldı

Erciş'te 30 adet V plaka minibüs hattı için ihale yapıldı
Van Büyükşehir Belediyesi, Erciş ilçesinde toplu taşıma hizmeti verecek olan 30 adet V plaka minibüs hattı için ihale yaptı.

 Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonunda açık artırma usulüyle geçekleştirilen ihale, Genel Sekreter Mustafa Yalçın Başkanlığında gerçekleşti.Genel Sekreter Yardımcısı Fazıl Tamer, İhale komisyonu ve ilgili daire başkanlarının da hazır bulunduğu salonda 30 adet V plaka minibüs hattından 25 tanesi 29 bin liradan 3 yıllığına kiralandı. Geriye kalan 5 adet V plaka minibüs hattı için ise önümüzdeki hafta Çarşamba günü ihaleye devam edilecek.İhaleye katılan esnafı dinleyen Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın, ihalenin hayırlı olmasını temenni etti.
 
 
Toplu taşıma işinin zor bir iş olduğunu vurgulayan Genel Sekreter Yalçın, katılımcılara şu tavsiyelerde bulundu;
 
“Bu işi yaparken önceliğiniz insanlara güzel muamele olmalı, güler yüzlü olun. Kılık kıyafet konusunda dikkat edin. Bilhassa ilçelerde toplu taşıma olayı biraz daha sıkıntılıdır. Hiçbir şekilde aracınızı başkaları kullanmasın. Orada yaşanabilecek bir sıkıntı sizi zor duruma sokabilir. Trafik kurallarına mutlaka uymanızı istiyoruz. Hız ve öfke kontrolü noktalarına dikkat edin. Kendinizi ve ailenizi düşünün. Ben tekrar ihalenin hayırlı olmasını ve bu hizmeti kazasız belasız bir şekilde vermenizi temenni ediyor. Hepinize teşekkür ediyorum.”
 
 
Masadan memnun ayrıldıklarını belirten şoför esnafı ise Genel Sekreter Yalçın’a teşekkür etti.