Erciş Kaymakamlığından Sağlık Müdürlüğüne büyük jest!

Erciş Kaymakamlığından Sağlık Müdürlüğüne büyük jest!
Erciş Kaymakamlığından İl Sağlık Müdürlüğü’ne 112 Acil Sağlık Hizmetlerinde kullanılmak üzere, 1 adet üzere son tıbbi teknoloji ile donatılmış, tam donanımlı 112 Acil Sağlık Ambulansı tahsis etti.

 

Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkanı Mehmet Şirin Yavuz ve İl Sağlık Müdür Dr. Ergün Yanmaz, tarafından Sağlık Müdürlüğü’ne tahsis edilen 1 yeni ambulansla ilgili yazılı protokol imzalandı.

Dr. Ergün Yanmaz, konuyla ilgili bir açıklamada bulunarak Sağlığın insan hayatındaki önemini vurgulayarak “Sağlık, insanın hayatı için, mutluluğu için çok önemli. Çok şükür hizmetlerimizi aksatmadan yürütmekteyiz;112 Acil Sağlık Hizmetleri ekibimizde sağlık hizmetlerimizden bir tanesi. Zor şartlar altında, zor hava koşullarında vatandaşımızın imdadına yetişen, yalnız bırakmayan, özel eğitimli, UMKE Ulusal medikal kurtarma ekiplerimiz acil sağlık hizmetleri sunan güçlü bir ekibimiz mevcut, takviye edilen ambulansla birlikte güçlerine güç katacaklar. Ben, mesai kavramı gözetmeden, üstün çaba göstererek, hayat kurtaran 112 Acil Sağlık Hizmetleri Ekibinde yer alan mesai arkadaşlarımı şükranlarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.