Erciş Belediyespor futbolcuları arkadaşlarını unutmadı

Erciş Belediyespor futbolcuları arkadaşlarını unutmadı
Erciş Belediyespor futbolcuları, trafik kazası sonucu hareket kabiliyetini yitiren futbolcu arkadaşları Fırat Sağlam’ı evinde ziyaret ederek, takım forması hediye ettiler. 

Spor Toto Bal Liginde mücadele edecek olan Erciş Belediyespor takımı futbolcuları örnek bir davranışa imza attı. Teknik direktör, yönetici ve futbolcular 5 yıl önce trafik kazası sonucu yatağa bağlı kalan arkadaşlarını evinde ziyaret ederek moral verdiler. Eski futbolcu Fırat Sağlam’ı Alkanat Mahallesindeki evinde ziyaret eden futbolcular arkadaşlarını ilk maçlarına da davet ettiler. Duygu dolu anların yaşandığı ziyaret esnasında arkadaşlarına geçmiş olsun dileklerini ileten futbolcular Fırat’ı tekrar aralarında görmek istediklerini belirttiler. 

Yapılan örnek davranıştan ötürü ailesi adına teşekkürlerini ileten Fırat’ın ağabeyi Veysel Sağlam ise 14 Ağustos 2012 tarihide kardeşinin geçirdiği trafik kazası sonucu boyunun kırıldığını söyledi. Fırat’ın 10 ay yoğun bakımda kaldığını ardından, 10 aylık fizik tedavisinden sonra 3 ay da GATA'da tedavi gördüğünü anlatan Sağlam, ‘’Sinir kopmasından dolayı Fırat’ın meme altı şu an tutmuyor, elleri, ayakları vücudunun hiçbir tarafı da işlem görmüyor. Bu süreçte Fırat'la birlikte futbol oynamış arkadaşları var. Onların büyük destekleri oluyor. Erciş Belediye Spor futbolcu arkadaşlara, kulüp müdürümüze bu örnek davranışlarından ötürü çok teşekkür ediyoruz. Fırat için ayrı bir moral kaynağı oldu Fırat'ın her zaman o hayata bir umudu var bakışı var. Kendisinde bir gün kalkacağını, yürüyeceğini eski sağlığına kavuşacağı umudu var. O umutla yaşıyor. Elimizden geldiği kadar ağabeyi olarak Fırat'ın sağlığına kavuşabilmesi için her türlü çabayı gösteriyorum. Fırat'ın adına, ailemiz adına bütün futbolcu ve yönetici arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Engelli kardeşlerimizi mutlaka bu şekil de ziyaret edilip, moral verilmesi gerektiğine inanıyorum. Yarın bizim de böyle olmayacağımız diye bir kaide yok, hepimiz bir engelli adayıyız. Engellilerden hiçbir zaman merhametimizi, yardımımızı esirgemememiz gerekiyor. Fırat'ta dışarı çıkmama gibi bir egosu da var. Bunu da aşmaya çalışıyoruz" dedi.

Bir süre arkadaşlarının yanında oturan ve eski günleri yad eden futbolcular ardından Fırat’ın evinden ayrıldılar.