Erciş Belediyesi'nden çağrı hattı ve beyaz masa hizmeti

Erciş Belediyesi'nden çağrı hattı ve beyaz masa hizmeti
Van’ın Erciş Belediyesi tarafından vatandaşların beklenti, şikayet ve önerilerini kolayca iletebilmesi için ‘444 65 10 numaralı Çağrı Hattı ve Beyaz Masa’ hizmeti veriliyor.

Erciş Belediyesi başlattığı beyaz masa uygulaması ile birlikte vatandaşların belediyeye şikayet, öneri ve beklentilerini karşılıyor. İlçe halkının istek ve taleplerine daha hızlı cevap verebilmek amacıyla hayata geçirilen uygulamayla birlikte vatandaşlardan gelen talep, öneri ve şikayetler ilgili birimlere günlük olarak bildirilip çözüme kavuşturulmaya çalışılıyor.



Vatandaşların talep, şikayet ve önerilerini dinleyen beyaz masa çalışanları ise aynı zamanda telefon ve interaktif ortamda da vatandaşların belediyeye gelmeden işlem yapmalarını sağlıyor. 444 65 10 numaralı telefondan istek, şikayet ve önerilerin bildirilebileceği Beyaz Masa’ya http://ercis.bel.tr/ adresinden de ulaşılabileceği bildirildi. 08:00-17:00 saatleri arasında hizmet vermekte olan Erciş Belediyesi Çağrı Hattını arayan vatandaşların sorun, istek ve temennilerini alan ilgili, anında bilgi akışını diğer birimlere aktarıyor.