Erciş Belediye Spor'da Hedef Şampiyonluk

Erciş Belediye Spor'da Hedef Şampiyonluk
Van 1. Amatör Ligi A Grubunda mücadele eden ve sezonun ilk yarısını lider tamamlayan Erciş Belediye Spor, hedefini şampiyonluk olarak belirledi.
Van 1. Amatör Ligi A Grubunda mücadele eden ve sezonun ilk yarısını lider tamamlayan Erciş Belediye Spor, hedefini şampiyonluk olarak belirledi. Sezona Bölgesel Amatör Lig (BAL) hedefiyle başlayan Erciş Belediye Spor, ilk yarıyı oynadığı 6 karşılaşmanın tamamını kazanarak 18 puanla lider tamamladı.

Erciş Belediye Spor Müdürü Murat Şabap, gazetecilere yaptığı açıklamada, sezonun oldukça başarılı geçtiğini söyledi. Sezon başında tamamı Ercişli futbolculardan oluşan bir ekip oluşturduklarını anlatan Şabap, şöyle konuştu:

"Ekibimizle büyük başarı göstererek sezonun ilk yarısını namağlup kapattık. Bu kadroyla şampiyon olup Van Bölgesi Playoff Müsabakaları için kadromuza takviyeler yapmayı düşünüyoruz. Belediye Başkanımız Mehmet Şirin Yaşar takımımıza çok büyük desteklerde bulunuyor. İnşallah bu yıl hep birlikte mutlu sona ulaşarak ilçemizi BAL'da temsil edeceğiz."