EDH Seçim Çalışmalarına Tüm Hızıyla Devam Ediyor

EDH Seçim Çalışmalarına Tüm Hızıyla Devam Ediyor
Ekonomide Değişim Hareketi 7 Nisan’da yapılacak olan Van Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri için harıl harıl çalışıyor.

7 Nisan’da yapılacak olan Van Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri yönetime tekrardan Necdet Takva öncülüğünde aday olan Ekonomide Değişim hareketi çalışmalarına hız verdi. Seçim Ofisinde yapılan grup çalışmaları tüm hızıyla devam ederken esnaf ve tacir ziyaretleri de devam ediyor.

Ekonomide Değişim Hareketi grup çalışmalarının yanı sıra Esnaf ve Taciri ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinliyor. Bugün Ekonomide Değişim Hareketi Üyeleri Çarşı merkezde Cumhuriyet Caddesinin alt sokaklarında bulunan esnaf ve taciri ziyaret etti.

Ziyaret edilen esnaf EDH Üyelerini büyük bir ilgi ile karşıladı. Esnaf ve Tacirin bu büyük ilgisi karşısından memnuniyetlerini dile getiren EDH Öncüsü ve Van TSO Başkan Adayı Necdet Takva,’’ Esnaf ve Tacirin bu ilgisi bizleri oldukça sevindiriyor ve cesaretlendiriyor. Bizler göreve geldiğimiz ilk günden şimdiye kadar esnafımız ve tacirimiz ile birlikte olduk ve onların istekleri doğrultusunda hareket ettik. Van Ticaret ve Sanayi Odası’nda Esnaf ve Tacirimize yönelik ciddi çalışmalar yürüttük. Bu çalışmalarımız devam edecek’’ dedi.

EDH Üyeleri Esnaf ve Tacir ziyaretlerinin ardından Ajans Asya Fuarcılık tarafından organize edilen 1. Van Tekstil ve Ev Tekstili Fuarı açılış törenine katıldı.