Bakan Yardımcısı Çiftci'den Erciş'e 2 müjde birden!

Bakan Yardımcısı Çiftci'den Erciş'e 2 müjde birden!
Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci, Erciş ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kurulması ile Erciş Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlük binası ihale aşamasına geldiğini bildirdi.

- Çiftci yaptığı yazılı açıklamada, Erciş ilçesinde OSB'nin kurulması için uzun süredir çaba sarf edildiğini ve bu yatırımın Erciş’in ekonomisini ve dinamiklerini harekete geçireceğini belirtti.

 

OSB'nin hayata geçirilmesiyle bölgedeki işsizliğin azaltılmasına önemli katkı sağlanacağını vurgulayan Çiftçi, şunları söyledi:

"Erciş’in ekonomisini, dinamiklerini harekete geçirecek, olmazsa olmaz diye kabul ettiğimiz OSB’nin altyapı ve yol yapım ihalesi 11 Nisan 2017 tarihinde yapılacak. Böylelikle bu konudaki çalışmalarımızın da geri dönüşlerinden birini almış olacağız. İnşallah OSB'nin kurulmasıyla Erciş'te üretilen mallar komşu devletlere ihraç edilecek, Erciş kazanacak, Ercişli kazanacak, Van kazanacak, ülkemiz kazanacak. Ercişimize hayırlı uğurlu olmasını gönülden diliyor, emeği geçenlere Erciş halkı adına teşekkür ediyorum. Erciş'te uzun zamandır imar planı nedeniyle yapımına başlanamayan SGK müdürlük binasının, yakın takipleri ve uğraşları sonucunda ilerleme kaydettiğini belirten Çiftci, 19 Nisan 2017 tarihinde ihalesi yapılarak tamamlanması yönünde önemli bir adımı daha geride bırakacak SGK binası için Ercişimize hayırlı olsun."