Ziraat Bankası'ndan müşterilerine özel 750 TL bankkart lira kampanyası

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine özel 750 TL bankkart lira kampanyası
Ziraat Bankası, müşterilerine kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Ziraat Bankası, müşterilerine kaçırılmayacak bir kampanya sunuyor. Son haberlere göre, banka müşterilerine 750 TL tutarında ödeme yapacak.

Ziraat Bankası’nın resmi web sitesinde yer alan bilgilere göre, Ramazan alışverişlerinde toplamda 750 TL Bankkart TL verileceği duyuruldu. Kampanyaya katılım için son tarih ise 14 Nisan olarak belirlendi.

SON KATILIM TARİHİ: 14 NİSAN

Kampanya, 6 Mart tarihinde başladı ve 14 Nisan tarihine kadar devam edecek. Katılmak isteyenlerin belirtilen koşulları sağlaması gerekiyor.

Ziraat Bankası, kampanyadan yararlanmak isteyenlere şu bilgileri verdi: “Bankkart’ınız ile anlaşmalı Market, Bakkal, Kasap, Manav ve Şarküteri üye işyerlerimizde tek seferde yapacağınız 750 TL ve üzeri her alışverişinize 75 TL, toplam 750 TL Bankkart Lira.”

KAMPANYA KOŞULLARI

Kampanya koşulları şu şekilde:

  • Kampanyaya Bankkart Mobil’den, bankkart.com.tr’den veya RAMAZAN yazıp 4757’ye SMS göndererek katılabilirsiniz.
  • Kampanyadan yararlanmak için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlanması gerekmektedir.
  • Katılan müşteriler, kampanya süresince Bankkart ile Market, Bakkal, Kasap, Manav ve Şarküteri üye işyerlerinden tek seferde yapacakları 750 TL ve üzeri her alışverişlerine 75 TL, toplam 750 TL Bankkart Lira kazanabilirler.
  • İşlemler, Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde ve Bankkart POS’undan yapılmalıdır.
  • Aynı gün aynı işyerinden yapılan işlemlerden sadece ilki kampanyaya dahil edilecektir.

KATILIM KOŞULLARI

Son katılım tarihi 14 Nisan olarak belirlendi. Katılmak isteyenlerin katılım koşullarını sağlaması gerekmekte. Aksi takdirde 750 TL’lik Bankkart TL’nin verilmeyeceği ve karta para yüklemelerinin kampanyaya dahil olmayacağı belirtildi.