Tarım Kredi indirim kampanyası başlattı

Tarım Kredi indirim kampanyası başlattı
Tarım Kredi Market'in Nisan ayında başlattığı indirimler devam ediyor.

Tarım Kredi Marketler, Nisan ayından itibaren başlayan indirim kampanyalarını hız kesmeden sürdürüyor. Müşterilerin ilgiyle takip ettiği bu indirimlerde hangi ürünlerin yer aldığı merak konusu.

Aldıkça aldıran kampanya çerçevesinde, Tarsüt markasına ait peynir özel bir fiyatla satışa sunuluyor. Tarım Kredi Marketler, sosyal medya hesapları üzerinden bu indirimleri aktif olarak duyuruyor ve müşterileri mağazalara davet ediyor.

Özellikle Tarsüt markasına ait peynir, 600 gramı 115 TL fiyat etiketiyle müşterilerin beğenisine sunuluyor. Tarım Kredi Marketler, bu indirimlerin 5 Nisan 2024 tarihinden itibaren başladığını ve 26 Nisan 2024 tarihine kadar devam edeceğini duyurdu.

Marketlerin sosyal medya hesapları üzerinden yapılan duyuruda, müşterilerin bu özel fiyatlı ürünlerden faydalanmak için mağazalara davet edildiği belirtiliyor. Ayrıca, diğer ürünlerde beklenen indirimlerle ilgili de müşterilere bilgi verilmekte ve indirim haberlerini takip etmeleri öneriliyor.

Tarım Kredi Marketler, müşterilerine düzenli olarak güncel indirimler hakkında bilgi vermek için sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanıyor. Bu sayede müşteriler, en güncel indirimlerden haberdar olabiliyorlar.