Denizbank'tan emekli maaş promosyon ödemelerine rekor artış

Denizbank'tan emekli maaş promosyon ödemelerine rekor artış
Bankalar arasındaki rekabet artıyor! Emeklilerin dikkatini çekmek için bankalar, emekli maaş promosyonu kampanyalarını güncelleyerek tutarları yeniden belirlemeye başladı.

Bankalar arasındaki rekabet kızışıyor! Emeklilerin ilgisini çekmek için bankalar, emekli maaş promosyonu kampanyalarını güncelleyerek tutarları yeniden belirliyorlar. Denizbank da bu rekabette yerini aldı ve emeklilere ne kadar ödeme yapacağını duyurdu.

DENİZBANK EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU KAMPANYASI!

Denizbank, emekli maaş promosyonu kampanyasında güncelleme yaptı. Yeni tarifeye göre, emeklilere maaşlarına bağlı olarak ödeme yapacak. İşte Denizbank’ın yeni tarifesi:

  • 10.000 TL’ye kadar emekli maaşı olanlara 5.000 TL,
  • 10.000 TL ile 15.000 TL arasında emekli maaşı olanlara 8.000 TL,
  • 15.000 TL ile 20.000 TL arasında emekli maaşı olanlara 10.000 TL,
  • 20.000 TL ve üzerinde emekli maaşı olanlara 12.000 TL.

Emekli maaş promosyonu almak isteyenler, öncelikle emekli maaşlarını Denizbank’a taşımalı. Ardından banka ile sözleşme yapılıyor ve bu sözleşmeyle taraflar birbirlerine karşı sorumlu hale geliyorlar.

Denizbank, promosyon sözleşmesi karşılığında emeklilere peşin ve tek seferde ödeme yapıyor. Ancak, bu nakit tutarı alırken 3 yıl boyunca emekli maaşını başka bir bankaya taşımayı taahhüt etmeleri gerekiyor. Aksi takdirde, banka kalan promosyon miktarını hesaplayarak geri ödeme alabilir.

Emekli maaş promosyonu kampanyaları, emeklilere ek gelir sağlamak için bir fırsat sunarken, bankalar arasındaki rekabet de emeklilerin lehine bir ortam oluşturuyor.