Kim Kardashian 2.defa gebe

Kim Kardashian 2.defa gebe
Kim Kardashian 2.defa gebe..Ermeni asıllı ABD'li realty yıldızı iri kalçaları ile ünlü Kim Kardashian ikici kez anne olacak. yıldır devam eden "Keeping Up With The Kardashians" adlı kendi TV programının sezon finalinde, bebek beklediğini açıkladı.
 Kim Kardashian 2.defa hamile..Ermeni asıllı ABD'li realty yıldızı iri kalçaları ile ünlü Kim Kardashian ikici kez anne olacak. yıldır devam eden "Keeping Up With The Kardashians" adlı kendi TV programının sezon finalinde, bebek beklediğini açıkladı.

TV yıldızı Kim Kardashian ikinci bebeğine hamile olduğunu açıkladı. Kim, ikinci kez bebek istediklerini söylemiş, bunun için ne kadar çok uğraştıklarını da "Kanye ile günde 500 kez seks yapıyoruz" diyerek anlatmıştı.

8 yıldır devam eden "Keeping Up With The Kardashians" adlı kendi TV programının sezon finalinde, bebek beklediğini açıklayan Kim, kardeşi Khole Kardashians'a "sadece kan testine gitmiştim ve hamileyim" diyerek heyecanını paylaştı. Ancak Kim, kaç aylık hamile olduğunu dile getirmedi.

34 yaşındaki Kardashian, 2 senedir beraber olduğu ünlü rap şarkıcısı Kanye West geçtiğimiz yıl 25 Mayıs'ta İtalya'nın Floransa kentinde dünya evine girmişti. Kardashian-West çiftinin North isimli bir kızları var.

"ÇOK İSTİYORUZ"
Kardashian, yine programının geçtiğimiz bölümlerinde; hem kendisinin hem de kocası Kanye West'in ikinci çocuğu çok istediklerini söylemiş, bunun için ne kadar çok uğraştıklarını da "Kanye ile günde 500 kez seks yapıyoruz" diyerek anlatmıştı.

SON HAMİLELİĞİ OLABİLİR
Doktorlar, kızı North'a bir kardeş vermek için uğraşan Kardashian'a eğer ikinci kez anne olursa rahmini aldırmak zorunda kalacağını söylemişti. Kim bunu da Kardashian'ın tüm ailesiyle birlikte rol aldığı Keeping Up With The Kardashians adlı programında açıklamıştı.

Kim, ilk hamileliği sırasında aldığı aşırı kilolarla ve eski haline dönmek için uzun uğraşlar vermesiyle de gündeme gelmişti.