DGS 2015 sınavda flaş gelişme, sonuçları açıklandı!sonuc.osym.gov.tr'den öğren

DGS 2015 sınavda flaş gelişme, sonuçları açıklandı!sonuc.osym.gov.tr'den öğren
DGS 2015 sınavda flaş gelişme, sonuçları açıklandı!sonuc.osym.gov.tr'den öğrenDGS sınavına girenlerin meraklı bekleyişi sona erdi ve ÖSYM DGS 2015 sınav sonuçlarını açıkladı.
 Merakla beklenen DGS 2015 sonuçları açıklandı tıklayıp öğrenebilirsiniz!DGS sınavına girenlerin meraklı bekleyişi sona erdi ve ÖSYM DGS 2015 sınav sonuçlarını açıkladı.

26 Temmuz'da yapılan Dikey Geçiş Sınavı Sonuçları ÖSYM'nin sitesinde erişime açıldı. DGS sınav sonuçlarınızı aşağıdaki linke tıklayarak öğrenebilirsiniz.



İki yıllık meslek yüksekokulu (MYO) mezunları ile açıköğretim önlisans programları mezunlarına dört yıllık fakültelere geçme imkânı tanıyan Dikey Geçiş Sınavı (DGS) 26 Temmuz Pazar günü yapıldı. Sayısal ve sözel bölümden oluşan bir yetenek testinin uygulandığı sınav, saat 9.30'da başladı ve 140 dakika sürdü. Sınavların ardından adaylar DGS soru ve cevaplarının açıklanacağı tarihi merak eder oldular. ÖSYM DGS sorularıyla ve sonuçlarıyla ilgili henüz açıklamada bulunmadı ancak adaylar DGS sınav sonuçlarını, T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr İnternet adresinden öğrenebileceklerdir. Adaylara sonuç belgesi gönderilmeyecektir. DGS soru ve cevapları açıklanır açıklanmaz haberimizden cevaplarınızı kontrol edebilirsiniz.