AÖF sınav sonuçları açıklandı!

AÖF sınav sonuçları açıklandı!
AÖF sınav sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Milyonlarca öğrenci tarafından sonucu merakla beklenen Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi’nin Bahar Dönemi ara sınav sonuçları açıklandı.

 

15-16 Nisan’da yapılması planlanan, ancak sınav tarihine 2017 Referandumunun denk gelmesi nedeniyle 29-30 Nisana ertelenen Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Bahar Dönemi Ara Sınav sonuçları açıklandı. 1 Milyon 35 bin 601 öğrencinin girdiği sınavın sonuçları AÖF’ün resmi sitesinde kimlik bilgileri öğrenilebiliyor.

Bahar Dönemi Final Sınavları ise 3 Haziran ile 4 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

2017 AÖF bahar dönemi vize sonuçları için geri sayım başladı. Binlerce öğrencinin girdiği AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Genel anlamda 15 gün içerisinde açıklanan AÖF vize sonuçları bu hafta içerisinde açıklanacak mı? İşte eğitimine devam eden öğrencilerin merakla bekledi AÖF sınav sonuçları son dakika açıklaması ve öğrenme ekranı...

10 Mayıs salı günü itibariyle AÖF vize sınav sonuçları açıklandı. Aşağıda bulunan bağlantıya tıklayarak AÖF sonuçlarını öğrenebilirsiniz

AÖF sınav sonuçlarını https://ogrenci.anadolu.edu.tr adresinden veya iOS ve Android Market platformundaki Anadolu uygulamasından öğrenebilirsiniz. Gerekli olan tek şey sizden istenen bilgileri doğru girmek.

AÖF SINAV TAKVİMİ

Anadolu Üniversitesi Senatosunun 14/02/2017 tarihli ve 2 sayılı kararı gereğince, Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin 2016-2017 Öğretim Yılı Akademik Takvimine göre 29-30 Nisan 2017 tarihlerinde; 27-28 Mayıs 2017 tarihlerinde yapılacak Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavları ise 03-04 Haziran 2017 tarihlerinde yapılacaktır.

ÜÇ DERS SINAVINA GİREBİLMEK İÇİN ŞARTLAR NELERDİR?

Başarısız olduğu derslerden 3 ders sınavına girebilmek için öğrencilerin güz ya da yaz döneminde bu derslere kayıt yaptırması gerekiyor. Anadolu Üniversitesi'nin resmi sitesinden yapılan duyuruda ders notları DZ veya YZ olan öğrencilerin bu sınava giriş haklarının bulunmayacağı da hatırlatıldı.

Sınava giren öğrencilerin alacağı sonuçlar ise 'Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Öğrenci Değerlendirme Sistemi Esasları dikkate alınarak değerlendirilecek.