Eminpaşa caddesi'nde asfalt çalışması

Eminpaşa caddesi'nde asfalt çalışması
Van Büyükşehir Belediyesi, Edremit ilçesi sınırlarında bulunan kentin en eski mahallelerinden biri olan Eminpaşa Mahallesi’nde asfaltlama çalışması yaptı. 

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanlığına bağlı ekipler, yoğun bir araç sirkülasyonun olduğu Eminpaşa Mahallesi’ndeki ana caddede asfalt ve altyapı çalışması gerçekleştirdi. Çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Genel Sekreter Yardımcısı Fazıl Tamer, ilgililerden detaylı bilgi aldı. Genel Sekreter Yardımcısı Tamer, halkın talepleri doğrultusunda çalışmalara hız verdiklerini belirterek, “Şu an tüm ilçelerimizde ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız sürüyor. Eski adıyla Şamranaltı Mahallemizde bulunan Eminpaşa Caddemiz önemli bir cadde. Burada çok ciddi araç ve yaya yoğunluğu söz konusudur. Günde binlerce araç burada geçiyor. Yolun bakımsız olması zamam zaman trafik kazalarına sebebiyet vermekteydi. Bunun üzerine Büyükşehir Belediyesi olarak harekete geçtik. Caddemizde asfalt ve altyapı çalışmalarını yürütmekteyiz. İl genelinde de bu tarz trafiği yoğun olan caddelerimizde benzer çalışmalar yaparak halkımızın hizmetine sunuyoruz. Mahalle sakinleri ve muhtarımızla görüştük. Yolu işgal eden çevre duvarları sahipleriyle görüşüyoruz. Kadastro sınırları içerisinde bulunan çevre duvarları geri çekilecek. Caddemiz bu sayede hem asfalta kavuştu. Hem de genişlemiş olacak” dedi.

Mahalle Muhtarı Raif Çiçekli de, Büyükşehir Belediyesi yönetimine teşekkür ederek, “Eminpaşa Caddemiz oldukça yoğun bir cadde olmasına rağmen çok dar bir caddedir. Yol genişletme çalışmasından dolayı belediyemize teşekkür ediyoruz” diye konuştu.