Edremit'te operasyon! 3 kişi gözaltına alındı

Edremit'te operasyon! 3 kişi gözaltına alındı
Van merkez Edremit ilçesinde narkotik polisinin yaptığı çalışmalar sonucu çanta içerisinde 6 kilo 172 gram eroin ele geçirildi. 

Van Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu tacirlerine yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu çalışmalar kapsamında Van-Hakkari karayolu üzerindeki bulunan Kurubaş Mevkinde oluşturulan uygulama noktasında durumundan süphelenilerek durdurulan 25 plakalı araç ve içerisinde bulunan şahısların üzerinde arama yapıldı. Yapılan aramalarda çanta içerisinde 6 paket halinde toplam 6 kilo 172 gram eroin maddesi ele geçirildi. Elde edilen uyuşturucu madde ile ilgili olarak “Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak/uyuşturucu madde nakletmek'' suçundan gözaltına alınan Y.A., N.A. ve Y.A. isimli şahıslar hakkında soruşturmanın çok yönlü olarak devam ettiği belirtildi.

Konu ile ilgili Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Uyuşturucu-uyarıcı madde ticareti yapan, nakleden, bu suçları işleyerek ekonomik ve haksız kazanç elde eden, ticaretini yapmaya çalıştıkları, uyuşturucu-uyarıcı maddeleri pazarlamaya çalışmak suretiyle geleceğimiz olan çocuklarımızı ve gençlerimizi zehirlemeye ve hayattan koparmaya çalışan suç örgütleri, örgüt üyeleri, sokak satıcıları, maddeleri temin eden ve nakleden veya bu suça her ne sebep olur ise iştirak eden şüpheliler ile müdürlüğümüz tarafından en etkin şekilde ve kararlılıkla mücadeleye devam edilecektir” denildi.