Edremit’te kutlu doğum haftası etkinliği

Edremit’te kutlu doğum haftası etkinliği
Van’ın Edremit Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası nedeniyle bir etkinlik düzenlendi.
Edremit Erdemkent İlköğretim Okulu’nun konferans salonunda yapılan etkinliğe konuşmacı olarak Edremit Müftülüğü Şube Müdürü Ahmet Elmas, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdurahman Baycan, Müdür Vekili Halit Köse, Edremit Halk Kütüphane Müdürü İbrahim İlhan, Erdemkent İlköğretim Okulu Müdürü Recep İpek, kurs eğitmenleri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı. Burada konuşan Edremit Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdurahman Baycan, “Rabbimiz, yüce kitabımızda Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in de bizler için güzel örnek olduğunu belirtmektedir. Bizler için en güzel örnek, rol model olan Peygamber Efendimizin hayatını iyi okumalı, iyi tanımalı ve O’nun gibi yaşamanın gayreti içerisinde olmamız gerekir. Ayrıca Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinin müdürlüğümüz bünyesindeki kurslarımızda gelenek hale gelmesi temennisinde bulunuyorum” dedi.

İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Ahmet Elmas da; “Bu tür etkinliklere katılanların burada Peygamber Efendimizle ilgili dinlediklerini programlardan ayrıldıktan sonra da unutmadan hayatlarına tatbik etmeleri gerekir. Eğer bu tarz programlar hayatımıza olumlu katkılar sağlayacaksa, amacına hizmet etmiş olacağız” ifadelerini kullandı.

İzleyicilerden büyük beğeni toplayan program; ilahi dinletisi ve Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından gül dağıtımıyla tamamlandı.