Edremit'te kendimi gerçekleştiriyorum projesi

Edremit'te kendimi gerçekleştiriyorum projesi
Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Kendimi Gerçekleştiriyorum Projesi" kapsamında 200 öğrenci sinemaya ve oyun parkına götürüldü.

Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında gerçekleştirilen projede, 200 dezavantajlı öğrencinin, kentte bulunan bir AVM'ye götürülerek eğlenceli vakit geçirmesi sağlandı. Öğrenciler, sinema salonunda "Süper Yetenek" isimli animasyon filmini izledikten sonra oyun salonunda oyunlar oynadı.

Proje koordinatörü Mehmet Ali Erden, ilçedeki 13 mahalle ilkokulunda eğitim öğretim gören 200 öğrencinin bu etkinlikten faydalandığını belirtti. Öğrencileri hafta sonu güzel vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla bu projeyi yürüttüklerini anlatan Erden, şöyle konuştu:

"Öğrencileri sinemaya ve oyun parkına götürerek yemek ikram ediyoruz. Köyde yaşayan çocuklarımızın sinema heyecanı yaşamalarını sağladık. Kimi belki de ilk defa sinemayla tanıştı. Çocuklarımızın duydukları mutluluk, gözlerinden okunuyordu. Geleceğimiz olan çocuklarımızın mutlu olması bizleri de ziyadesiyle mutlu etti. Bu sayede öğrencilerimizin moral ve motivasyonlarını geliştirmek için şehir turu yaptırdık. Öğrencilerimizi tekrar minibüslerle evlerine bıraktık."