Edremit Halk Eğitim Merkezi’nden Yıl Sonu Sergisi

Edremit Halk Eğitim Merkezi’nden Yıl Sonu Sergisi
Edremit Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı "Hayat Boyu Öğrenme Şenliği ve Yılsonu Sergisi" etkinliği düzenlendi.

- Serginin açılış kurdelesini kesen İl Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin, milli eğitim faaliyetleri içerisinde Halk Eğitim Merkezlerinin büyük bir yeri ve önemi olduğunu belirtti.

Sergilenen el emeği, göz nuru eserlerin hepsinde duygu, düşünce, çeşitli hisler ve yürek inceliğinin işlenmiş olduğunu belirten Kırekin, “Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri son derece güzel ve anlamlı sanat eserleri meydana çıkarmışlar. Çok büyük kabiliyetlere sahip kadınlarımız, kızlarımız her zaman evinin ekonomisine katkıda bulunmak için, güzellikler meydana getirmek için estetik eserler ortaya çıkarıyorlar. Uzun süren ve emek isteyen bir uğraştır. Kursiyerleri takdir ediyorum” dedi.

Kurdele kesiminin ardından, katılımcılar sergiyi dolaşarak, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Serginin açılışına İl Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Yakup İmren, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, kamu kurum amirleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, halk eğitim merkezi müdürleri, okul müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Sergi sonunda katılımcılara ayran aşı ikramı yapıldı.