Cumhurbaşkanı başdanışmanlarından Çiçekli’ye ziyaret

Cumhurbaşkanı başdanışmanlarından Çiçekli’ye ziyaret
Cumhurbaşkanı Başdanışmanları Gülşen Orhan ve Gülay Samancı, Van’ın Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli’yi ziyaret ederek, yürütülen çalışmaları yerinde incelediler.

Edremit-Gebze Su Sporları Merkezinde Atıf Çiçekli ile bir araya gelen Gülşen Orhan ve Gülay Samancı, ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Daha sonra Kız Kalesine çıkarak Edremit’i kuşbakışı izleyen Çiçekli ve beraberindekiler, hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra tarihi Şamran Kanalı kenarında hayata geçirilecek proje için incelemelerde bulundular. Ardından ilçe merkezine dönen başdanışmanlar, Edremit Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı tarafından önemli projelerin yürütüldüğünü ve gerekli destekleri vereceklerini belirttiler.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanlarını ilçede görmekten memnuniyet duyduklarını dile getiren eden Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli ise, “Gülşen Orhan ve Gülay Samancı hanımefendilerin ziyaretinden ziyadesiyle mutlu olduk. İlçemizde yürüttüğümüz projelerin hayata geçirilmesinde desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi.