Başkan Say AA'nın ‘Yılın Fotoğrafı’ oylamasına katıldı

Başkan Say AA'nın ‘Yılın Fotoğrafı’ oylamasına katıldı
Van’ın Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, oyunu haber kategorisindeki ‘Van’da Çığ Felaketi’ ve yaşam kategorisinde ise ‘Hakkari Zirvelerindeki Tilki’ başlıklı fotoğraflar için kullandı.

Başkan İsmail Say, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen ‘Yılın Fotoğrafı’ oylamasına katıldı. Oylamaya sunulan kareleri inceleyen Başkan Say, tercihini ‘haber ve yaşam’ kategorilerinde, AA'nın Vanlı foto muhabirlerinden Özkan Bilgin’in ‘Van’da Çığ Felaketi’ ile Mesut Varol’un ‘‘Hakkari Zirvelerindeki Tilki’ başlıklı fotoğraflar için kullandı.

     Başkan Say, ‘Van’da Çığ Felaketi’ başlıklı fotoğrafı, ‘Evet, bu çok anlamlı ve değerli’ diyerek yorumladı.

     "Van’da Çığ Felaketi" başlıklı fotoğrafta, Bahçesaray ilçesinde çığ altında kalanları arama çalışmaları devam ederken, ekiplerin üzerine de çığ düşmüştü. Karlar altında kalan arkadaşının yeleğini alan bir askerin dizlerinin üzerine çözerek çaresizlik ve gözyaşları içerisinde son bakışı yer alıyor.

      ‘Hakkari Zirvelerindeki Tilki’ başlıklı fotoğraf da ise Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde bulunan İkiyaka Dağları’nın zirvesinde bir tilki üst bölgesi yakınlarında yiyecek ararken görüntüleniyor.