Sakaryaspor Ankarademirspor canlı anlatım radyodan dinle!2.devre oynanıyor

Sakaryaspor Ankarademirspor canlı anlatım radyodan dinle!2.devre oynanıyor
Sakaryaspor Ankarademirspor canlı anlatım radyodan dinle!2.devre oynanıyorSakaryaspor Ankarademirspor maçı canlı anlatım radyodan dinle!Tatangalar 2.lig yolunda..3.lig 2.lige yükselme mücadelesinde Sakaryaspor Ankarademirspor ile izmirde karşı karşıya gelecek.Maçı canlı olarak dinleyebilirsiniz.
Sakaryaspor Ankarademirspor canlı anlatım radyodan dinle!2.devre oynanıyor Sakaryaspor Ankarademirspor maçı canlı anlatım radyodan dinle!Tatangalar 2.lig yolunda..3.lig 2.lige yükselme mücadelesinde Sakaryaspor Ankarademirspor ile izmirde karşı karşıya gelecek.Maçı canlı olarak dinleyebilirsiniz.

Spor Toto 3’üncü Ligi 3’üncü Grup play off maçlarında rakiplerini geride bırakarak adını finale yazdıran Ankara Demirspor ve Sakaryaspor bu akşam İzmir Atatürk Stadı’nda final maçına çıkacak. Kazananın 2’nci Lig’e yükseleceği mücadele saat 19.30’da başlayacak. Karşılaşmayı Fırat Aydunus yönetecek. Ankara Demirspor final yolunda Silivrispor’u, Sakaryaspor’da Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u elemişti.

Ankara Demirspor ile Sakaryaspor arasında bu akşam oynanacak 3. Grup  play-off finalini Fırat Aydınus yönetecek. Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta Ankara Demirspor ile  Sakaryaspor arasında yarın oynanacak play-off final maçının hakemleri belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, galip gelecek ekibin Spor Toto 2. Lig'e yükseleceği Ankara Demirspor-Sakaryaspor müsabakasında hakem Fırat Aydınus düdük çalacak.

Maçı radyomegasakarya'dan dinleyebilirsiniz

İzmir Atatürk Stadı'nda saat 19.30'da başlayacak karşılaşmada Aydınus'un yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ile Arkın Akgöl yapacak.