Mahmud Abbas hastaneye kaldırıldı

Mahmud Abbas hastaneye kaldırıldı
Filistin Yönetimi Başkanı Mahmud Abbas’ın Pazar günü Batı Şeria’da hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Abbas’ın durumu hakkında ise Filistinli yetkililer ve doktorlar bilgi verdi.

82 yaşındaki Abbas, son 5 gündür üç defa hastaneye kaldırıldı. Geçtiğimiz hafta Salı günü kulağından ufak bir operasyon geçirdiği belirtilen Mahmud Abbas'ın tekrar cumartesiyi pazara bağlayan gece ve Pazar gecesi de Ramallah'taki Al-Istishari Hospital'da kaldığı Wafa Haber Ajansı tarafından belirtildi.

Abbas'ın doktorları tarafından bazı “tıbbi testler” için Fislistinli liderin Pazar günü tekrar hastaneye kaldırıldığı aktarıldı.

ORTA KULAK OPERASYONU

Özel hastanenin yöneticisi Dr. Saed al-Sarahneh gece geç saatte açıklama yaparak “Abbas'ın üç gün önce orta kulaktan geçirdiği operasyon sonrası Pazar günü erken saatte hastaneye giriş yaptığını ve bütün testlerin normal çıktığını sağlık durumunun ise güven verici olduğunu” belirtti.

Filistin Kurtuluş Örgütü'nün twitter hesabından Filistin Baş Müzakerecisi Saeb Erekat'ın Abbas'ı ziyaret ettiği ve “sağlığının iyi durumda olduğunu” söylediği paylaşıldı.

Erekat'ın bir yardımcısı ise Abbas'ın kendisiyle konuştuğunu ve şakalaştığını, Pazartesi ya da Salı günü hastaneden taburcu edilmesinin beklendiğini ifade etti.