Kabe İmamı Sudeysi: Amerika ile birlikte dünyayı yönetiyoruz

Kabe İmamı Sudeysi: Amerika ile birlikte dünyayı yönetiyoruz
Kabe İmamı Sudeysi skandal bir açıklamada bulundu. Sudeysi, 'Bugün Suudi Arabistan ve ABD dünyanın iki kutbu. Allah'a hamdolsun dünyayı birlikte yönetiyorlar' ifadelerini kullandı.

Milli Gazete'nin haberine göre Kabe-i Muazzama'da imamlık görevinde bulunan Abdurrahman Sudeysi, Amerika bulunduğu sırada tepki çeken bir açıklama yaptı...

İslam Âlemi Birliği'nin düzenlediği konferansa katılmak üzere New York'a giden Mescid-i Haram ve Mescid-i Nebevi İşleri Genel Başkanı Şeyh Dr. Abdurrahman es-Sudeysi, Suudi Arabistan'ın El-İhbariyye kanalına verdiği röportajda "Bugün Suudi Arabistan ve ABD dünyanın iki kutbu. Allah'a hamdolsun dünyayı birlikte yönetiyorlar" dedi.

Suudi Arabistan ve Amerika'nın dünyanın güvenliğin ve istikrarın merkezi olmasında öncelik ettiğini savunan Sudeysi, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz ve Amerika Başkanı Donald Trump'a dua etmeyi de ihmal etmedi. Sudeysi, Suudi Arabistan kralı ve ABD Başkanı'nın insanlık için atacakları adımlarda başarılı olmalarını dilediğini ifade etti.