Fenerbahçe Olympiakos hazırlık maçının geniş özeti ve golleri!Afyon Summer Football Fest 2015

Fenerbahçe Olympiakos hazırlık maçının geniş özeti ve golleri!Afyon Summer Football Fest 2015
Fenerbahçe Olympiakos maçının geniş özet golleri!Afyon Summer Football Fest 2015Spor Toto Süper Lig'de yaptığı transferlerle anılan ve Şampiyonlar Ligi'ne hızlı bir giriş yapmak isteyen Fenerbahçe Yunan takımı Olympiakos ile karşı karşıya geliyor
 Fenerbahçe Olympiakos maçı canlı takip!. Spor Toto Süper Lig'de yaptığı transferlerle anılan ve Şampiyonlar Ligi'ne hızlı bir giriş yapmak isteyen Fenerbahçe Yunan takımı Olympiakos ile karşı karşıya geliyor.

Maç saat 20:30'da başladı ve Dsmarspor'dan naklen yayınlandı.

Afyon Summer Football Fest 2015'te maçlar, Afyonkarahisar'da bir süre önce yapımı tamamlanan 15 bin kişi kapasiteli Afyon Arena'da oynanacak. Turnuvada, yaptığı yıldız transferlerle büyük ses getiren Fenerbahçe ile Fransa Lig 1 takımlarından Marsilya ve Yunanistan süper Ligi'nin son şampiyonu Olympiakos mücadele edecek. İspanya La Liga ekiplerinden Real Betis'in yerine ise Süper Lig'in yeni ekiplerinden Antalyaspor turnuvaya katılacak. Her biri 45'er dakikalık iki devreden oluşan maçlar 16 ülkeden canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe maça şu 11 ile çıkacak..Volkan,Gökhan,Kjaer,Alves,Hasan Ali,M.Topal,Souza,Nani,Diego,Sow,Fernandao

Fenerbahçe 11.dakikada Musa Sow!un attığı golle 1-0 öne geçti.Diego'nun sağdan ortasına Sow iyi yükseldi ve toğu ağlara gönderdi.

Maçın 13.dakikasında Luis Nani sarı kart gördü.Maç 1-0 devam ediyor.

Olympiakos maçn 25.dakikasında penaltı kazandı.Penaltıdan attığı golle durumu 1-1'e getirdi.

Fenerbahçe Brezilyalı golcüsü Fernandao'nun attığı golle durumu 2-12'e getirdi.Kjaer'in uzun pasında Sow vurdu top kaleciden döndü dönen topu Fernandao tamamladı 2-1

Maçın ilk yarısı Fenerbahçe'nin 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Maçın 46.dakikasında Hasan Ali ve Mehmet Topal çıktı Meireles ve Caner Erkin oyuna girdi.

Fenerbahçe 65.dakikada genç oyuncusu Uygar ile fakı 2'ye çıkardı.Sağdan Şener'in ortasında Uygar harika yükseldi ve kafa ile topu ağlara gönderdi.

89.dakikada Olympiakos farkı 1'e indirdi.Dominquez attığı golle skoru 3-2 yaptı.

Maçı Fenerbahçe maçı 3-2 kazandı.Yarın Marsilya ile mücadele edecek.Maç 20:30'da başlayacak.

Video birazdan