Şişli Kaymakamlığı'ndan Çatak'a kütüphane ve bilişim sınıfı

Şişli Kaymakamlığı'ndan Çatak'a kütüphane ve bilişim sınıfı
(DHA)- VAN'ın Çatak İlçesi Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokuluna İstanbul Şişli Kaymakamlığı ve Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle kütüphane ve bilişim teknoloji sınıfı açıldı.
İstanbul Şişli Kaymakamlığı ve Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Çatak İlçesi Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokuluna 18 bilgisayarlı bilişim teknoloji sınıfı ile kütüphane açıldı. Açılışa Çatak Belediye Başkan Vekili ve Kaymakam Hacı Asım Akgül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş, Çatak Ak Parti İlçe Başkanı Tahsin Babur, Ak Parti Van İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, Ak Parti Şişli Kadın Kolları üyesi Gülşen Dölek, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Açılışta konuşan Ak Parti Şişli Kadın Kolları üyesi Gülşen Dölek "Çatak halkına misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. İnşallah çocuklarımız bu modern sınıflarda teknoloji ve bilimi yakından takip edip ülkelerine eğitimli birer birey olacaklar" dedi.

Eğitime yapılan hizmetlerin geleceğe yapılan yatırım olduğunu söyleyen Çatak Belediye Başkan Vekili ve Kaymakamı Hacı Asım Akgül "Teknoloji çağında ki çocuklarımızın doğru bilgiye kısa sürede ulaşabilmeleri için iyi derecede bilgisayar kullanmaları gerekir. Ve yine kültürlü ve erdemli bireyler olarak yetişebilmeleri içinse kitap okumaları gereklidir. Biz bugün inşallah bu iki güzel sınıf ile bu güzel hizmeti çocuklarımıza vereceğiz. Buradan Şişli Kaymakamlığı ve Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne çok teşekkür ediyorum" dedi.