Öğretmenler, yorucu geçen dönemin sonunda müzikle eğlendi

Öğretmenler, yorucu geçen dönemin sonunda müzikle eğlendi
Eğitim-Bir-Sen Çatak İlçe Başkanlığı tarafından ilçedeki öğretmenlere yoğun geçen dönemin ardından müzikli yemek programı düzenlendi. 

Eğitim-Bir-Sen Çatak İlçe Başkanı Hamdi İnan ve yönetim kurulunun organizasyonu ile ilçedeki bütün öğretmenlerin katılımı ile birlik, beraberlik yemeği ve müzikli eğlence düzenlendi. Bir otelin restoranında verilen yemeğe Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, Memur-Sen- Van Şube Başkanı Osman Ayşin, yönetim kurulu üyeleri, Eğitim-Bir-Sen Edremit İlçe Başkanı Sabahattin Arvas, Eğitim-Bir-Sen Tuşba İlçe Başkanı Osman Erdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş, ilçede görevli idareciler ve öğretmenler katıldı. 

Programda konuşan Eğitim-Bir-Sen Çatak Şube Başkanı Hamdi İnan, etkinliği birliğin gücü ve beraberliğin bereketini pekiştirmek amacıyla yapıldığını belirterek, “Bizim yerimiz yolumuz ve yönümüz bellidir. Taraftar olarak değil, milletten, insanlıktan, özgürlükten, adaletten, huzurdan yana sorumluluk aldık, almaya da devam edeceğiz. Özgürlük ve bağımsızlık noktasındaki kararlılığımız bütün heybetiyle, cesametiyle herkesin görüş mesafesindedir. Üye sayımızla, milletimizle, ülkemize, ümmetle insanlığa hizmet kaynağımızla her zaman öndeyiz. Bu görüşlerle bütün öğretmen ve memur arkadaşlarla bir araya gelmeyi ve sendikayı her yerde temsil etmeyi hedef edindik. Türkiye’de olduğu gibi ilçemizde de bütün çalışanları bağrına basan sendika olarak aktif çalışmalarımızı, Çatak merkezinde de en ücra köşelere götürmeyi sürdürüyoruz, sürdürmeye devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi saygı ile selamlıyorum. Katılımlarınız için sendika olarak teşekkür ediyoruz" dedi. 

Program canlı müzik eşliğinde yenilen yemekten sonrası verilen ikramlar ile devam ederken, öğretmenler bir dönemin yorgunluğunu ve stresini müzik eşliğinde atmış oldu.