Nazilli Belediyesi, Çatak'ta genç futbolcu arayışında

Nazilli Belediyesi, Çatak'ta genç futbolcu arayışında
(DHA)-AYDIN'ın Nazilli Belediyesi, Van'ın Çatak İlçesi'nde bulunan Futbol Okulu'nda eğitim gören genç futbolcuları izlemeye aldı. Nazli Belediyesi için Çatak'a gelen Futbol Menejeri Turan Sav, 2 futbolcu beğendiklerini, 4 futbolcuyu da takibe aldıklarını söyledi.

Çatak'ta Halk Eğitim Merkezi tarafından 2 yıl önce açılan Futbol Okulu'na giden gençler, genç futbolcu arayışında olan kulüplerin ilgi odağı oldu. Aydın'ın Nazilli Belediyesi de alt yapı kulubünde değerlendirmek amacıyla Çatak Futbol Okulu'nu takibe aldı. Bu amaçla Nazilli Belediyesi Spor Kulübü için Çatak ilçesine gelen Menejer Turan Sav, Kaymakam Hacı Asım Akkül'e görüştükten sonra futbolculara çit kale maç yaptırırarak uzun süre izledi. Sav, yaptığı gözlem sonrası 2 futbolcuyu beğendiklerini, 4 futbolcuyu da takibe aldıklarını söyledi.
 

Kaymakam Hacı Asım Akgül, Çataklı gençlerin ilgi odağı olmaya başlamalarını kendilerini gururlandırdığını söyledi. Kaymakam Akgül, "Bizler elimizden geldiğince bu tür özel yetenekleri olan gençlerimize destek olmaya çalışacağız. İşin profesyoneller tarafından ele alınması ise son derece güzel bir durum. Bu yaşlarda bu işin ciddi şekilde eğitimini alarak profesyonelce yetişen gençlerimizi ilerde çok iyi yerlerde göreceğimize inanıyorum" dedi.