BU KARE İLE BAŞLAYAN YARDIM KAMPANYASI - VAN HABERLERİ (ÖZEL HABER)

BU KARE İLE BAŞLAYAN YARDIM KAMPANYASI - VAN HABERLERİ (ÖZEL HABER)
Çatak'ta çekilen bir fotoğrafla başlayan yardım kampanyası Türkiye Gündemi'ne yayıldı.
(ÖZEL HABER) Van’ın Çatak İlçesi’ne bağlı Kaçit köyüne fotoğraf çekmek için giden Esen Değer isimli fotoğrafçı, çektiği fotoğrafı Anadolu Fotoğraf Dergisi’nin sitesinde paylaşınca Türkiye’nin her yerinden fotoğrafa ilgi yağdı.

 Fotoğrafta yer alan sırtında ağaç taşıyan 3 köylü kızın bulunduğu fotoğraf karesindeki kızların doğal hallerini gören fotoğraf severler  bu kızların fotoğraflarını bir çok fotoğraf paylaşımı yapılan sitelerde paylaşarak Türkiye’ye yayılmasını sağladılar. 

 Tekirdağ’da bulunan okul öğretmeni Gül Acar'ın ablası Aslı Acar yardım kampanyası başlatma teklifinde bulundu. Tekirdağ’da bulunan Aslı Acar okuldaki öğretmen kardeşinden nelere ihtiyaç olduğunu öğrendi.Yardım kampanyasının Van ayağınıda fotoğrafçı  Esen Değer üstlendi. Van'da daha önce çocuk hastanesinde doktorluk yapan ve şimdi Antalya'da Sağlık Müdürü olan Pınar Kapan Antalya ayağı üstlendi.






Okul öğretmeni Gül Acar,çocukların özellikle ayakkabı ve kışlık mont sıkıntısı yaşadığını ve hasta çocuklardan hastaneye götürdüklerini ve bazı çocukların zatürre olduğunu ve çocukların özellikle bot, kazan ve mont ihtiyacı olduğunu belirtti.

Bizde HABERVAN olarak bu yardım kampanyası Van Halkına bildirmeyi ve bu sosyal sorumluluk projesine destek olmayı bir görev bildik.Kampanyaya Destek İçin İletişim Kurabileceğiniz Telefon Numarası 0 505 776  67 60 – 0 505 477 96 66

 
NOT: YARDIMLARIN FAZLA OLMASI HALİNDE ÇALDIRAN VE BAHÇESARAY’DAKİ DİĞER OKULLARDAKİ İHTİYAÇLARDA BELİRLENEREK YARDIMLAR ORAYA GÖNDERİLECEKTİR.