Başkan Vekili Akgül'den hasta ve yaşlılara moral ziyareti

Başkan Vekili Akgül'den hasta ve yaşlılara moral ziyareti
ÇATAK Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül sosyal devlet anlayışı gereği olarak ilçede bulunan hasta, yaşlı ve engelli vatandaşları evlerinde ziyaret ediyor.

Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül beraberindeki Eşi Demet Akgül, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Okan, SYDV Müdürü Aydın Babur, Çatak İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Umut Düzerdik ile şehit aileleri, yaşlı ve bakıma muhtaç olan vatandaşları evlerinde ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Yaptığı hizmetlerden dolayı ilçe halkı tarafından taktir toplayan Başkan Vekili Akgül, ziyaret ettiği vatandaşların ihtiyaçlarını belirleyerek daha iyi şartlarda yaşamaları için devlet olarak yardımlarını süreceğini söyledi. Akgül, şöyle konuştu:

"Devletimizin çok büyük bir devlettir. Bu büyüklüğün içinde yaşlı insanlar bizim değerlerimizdir. Geçmişine sahip çıkmayan geleceğine yön veremez. Biz de yaşlılarımızı ziyaret ederek tarihimize tanıklık ediyoruz. Bu amaçla da başta yaşlılar ve engelliler olmak üzere toplumun her kesiminin yaşamının kolaylaştırması için çalışmalar yapmaktayız. Bizler ilçemizde yaşlı, hasta ve bakıma muhtaç vatandaşlarımıza vakfımız nezaretinde kol kanat germeye, onları sevgiyle kucaklamaya çalışıyoruz. Vakıftaki arkadaşlarımız ile beraber ilçemizde gidebildiğimiz kadar vatandaşımızın kapısına kadar gidip dertlerine derman olmaya çalışıyoruz. Özellikle hasta ve engelli vatandaşlarımıza bir nebze de olsa moral ve destek sunmak adına daha sık ziyaretler gerçekleştiriyoruz.  Bu da benim bütün yorgunluğumu alıyor."



Belediye Başkan Vekili ve Kaymakam Akgül'ün ziyaretinin kendilerini mutlu edip onurlandırdığını belirten hasta yakınları devlet adamlarının bu tür ziyaretlerine ilk kez şahit olduklarını belirterek teşekkür ettiler.