Başkan Vekili Akgül, esnafla kahvaltı yapıp dert dinleyecek

Başkan Vekili Akgül, esnafla kahvaltı yapıp dert dinleyecek
VAN'ın Çatak İlçesi Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül "Simit Benden Çay Esnaftan" sloganıyla salı ve perşembe günleri esnafla kahvaltıda bir araya gelecek.

İlk kahvaltısını Çatak AK Parti İlçe Başkanı Tahsin Babur ile birlikte arzuhalci olan Ömer Aras’ın dükkana giderek gerçekleştiren Başkan Vekili Akgül oldukça samimi bir ortamda kahvaltısını yapıp, çayını içti. Başkan Vekili Akgül bundan sonra esnafla daha fazla görüş alışverişinde bulunmak için her salı ve perşembe günü beraber kahvaltı yapacaklarını ve kahlvatıdan sonra esnaf ziyareti yapacağını söyledi. Akgül, "Van’ın en huzurlu ilçelerinden olan Çatak’ta görev yapmaktan mutluluk duyuyorum. Amacımız ilçe esnafımızı bir araya getirip hasbihal etmek. Varsa sorunlarını dinleyip çözüm yollarını araştırmaktır. İşlerimizi esnafımızla birlikte bir aile gibi el ele, birlik beraberlik içerisinde yürütmekteyiz. Beraber ilçemiz için çok güzel hizmetler planlamaktayız. Bu etkinliğimiz iki taraf açısından oldukça yararlı geçmektedir. İlk kahvaltımızda bize ev sahipliği yapan Ömer Bey’e ve bizleri ağırlayan mahalle esnafına teşekkür ediyorum" dedi.

İlk kahvaltıya ev sahipliği yapan Ömer Aras ise bu kahvaltı vesilesiyle bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını dile getirerek, "Çatak küçük bir ilçedir. Kışı zor ve çetin geçmektedir. Bu zor, soğuk kış aylarında devletimizin sıcak yüzünü bize hissettiren değerli başkan vekili ve kaymakamımıza çok teşekkür ediyoruz" dedi.