Akgül: Çatak'a huzurla birlikte yatırım geldi

Akgül: Çatak'a huzurla birlikte yatırım geldi
Van’ın Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, huzur ve güvenin ilçede hakim olmasıyla sosyal hayatın da hız kazandığını ve yeni yatırımların yapıldığını söyledi.

Çatak'ta huzur ve güven ortamının sağlanmasının ardından yeni iş yerleri de bir bir açılıyor. Bu kapsamda Adnan Menderes Mahallesi Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde hizmete giren ‘Geyik Kafe'nin açılışına Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Aşçı, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Güvener, Emniyet Amiri Emre Kayhan ve vatandaşlar katıldı. Açılışta konuşan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Akgül, huzur ve güvenin ilçede hakim olmasıyla birlikte sosyal hayatın hız kazandığını ve yeni yatırımların yapıldığını söyledi. Akgül, "Böylesine güzide bir mekanın açılışında bulunmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Çataklıların rahatlıkla gelip oturabilecekleri bir mekân. Bu mekanı ilçemize kazandıran hemşehrimizi kutluyorum" dedi.

Kafenin sahibi Orhan Tomay ise, çok nezih bir ortam hazırladıklarını belirterek, "Aileler ve gençlerin rahatlıkla gelip oturabilecekleri, kendilerini evlerindeymiş gibi hissedecekleri bir ortam oluşturduk. Böylesine güzel bir mekanı Çataklıların hizmetine sunmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Ayrıca böylesine önemli bir günde bizleri yalnız bırakmayan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül ve tüm katılanlara teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Akgül ile davetliler, açılış kurdelesini keserek iş yerini gezdiler.