Kaymakam Dündar’dan sofrasına konuk olduğu aileye umre sözü

Kaymakam Dündar’dan sofrasına konuk olduğu aileye umre sözü
Van’ın Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dündar, iftar yemeğinde konuk olduğu aileye iki kişilik umre sözü verdi.

Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dündar, iftar da Cumhuriyet Mahallesi’nde ikamet eden 9 nüfuslu Korkmaz ailesine misafir oldu. Çaldıranda hükümet konağında çalışırken hastalanarak 6 ay önce hayatını kaybeden Abdulcebbar Korkmaz'ın ailesine konuk olan Tekin Dündar, anne Kamer Korkmaz ve gelinini umreye gönderme sözü verdi. Ailenin 6 öğrencisinin eğitim masraflarını karşılayacağını da belirten Kaymakam Dündar, "Ramazan ayı rahmet ve mağfiret ayıdır. Ramazan boyunca vatandaşlarımızın evlerine konuk oluyoruz, olmaya da devam ediyoruz. Bu akşam ki iftarımızı da hükümet konağında kaloriferde çalışırken hastalanarak hayatını kaybeden Abdulcebbar Karkmaz’ın evinde konuk olduk. 9 nüfusu bulunan, kalpleri kırık aileye bir nebzede olsa mutlu edebilmek adına kapılarını çaldık. Ailede 6 öğrenci bulunmaktadır. Bu öğrencilerimizin tüm eğitim masraflarını karşılayacağız. Anne Kamer Korkmaz (71) ve gelini Çiçek Korkmaz’ı (40) umreye göndereceğiz. Her zaman ailemizin yanındayız. Kapımız her vatandaşımıza açık olduğu gibi bu ailemize de açıktır" dedi.

Anne Kamer Korkmaz ise, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dündar'ın kendisini ve gelinine verdiği umre sözüne dayanamayarak gözyaşlarına boğuldu. Kaymakam Dündar’a İlçe Müftüsü Fikri Göncü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hüseyin Efeoğlu da eşlik etti.