Kaymakam Dündar Uzunyay ailesine misafir oldu

Kaymakam Dündar Uzunyay ailesine misafir oldu
Van’ın Çaldıran Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dündar, Cumhuriyet Mahallesi’nde ikamet eden Güler Uzunyay’a iftar yemeğinde misafir oldu.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dündar, beraberindeki İlçe Müftüsü Fikri Göncü ile 8 çocuk annesi ve dört öğrencisi olan Güler Uzunyay’ın kapısını çalarak. Kaymakam Dündar’ı karşılarında gören aile, şaşkınlığını gizleyemedi. Eve geçerek burada minik çocuklara oyuncaklar vererek tek tek ilgilenen Dündar, aile fertleriyle birlikte iftar açtı.

İki günde bir değişik mahallelerde ansızın vatandaşların kapısını çalarak misafir olduklarını belirten Dündar, “Rabbim kısmet etmişse hep beraber rahmet ve bereket ayı olan Ramazanın güzel iftarında bir araya geliyoruz. Bu hem bizleri hem de vatandaşlarımızı mutlu ediyor. Burada vatandaşımızın kapısını açtığımız gibi vatandaşlarımız da kapılarımızı rahatlıkla açıyor” dedi.

Anne Güler Uzunyay ise, bir anda kaymakam ve müftüyü kapısında görünce şaşırdığını belirterek, “Böyle insanlar tarafından hatırlanmak güzeldir. Bizleri mutlu ettiler, Allah da onları mutlu etsin” diye konuştu.